BLOGGEN FYLDER 1 ÅR I DAG.. ♡

CATCH THOSE DENIM DREAMS

Hey loves.
Siden jeg har arbejdet sammen med Wrangler og Lee jeans i modeugen, i henholdsvist sommeren 17 og vinteren 18, har jeg udviklet en blå kærlighed for denim (specielt for denim jeans).
Før i tiden fik jeg aldrig brugt mine denim jeans. De lå bare i skabet. Jeg havde en eller anden tosset formodning om, at jo lysere vasken på bukserne var, jo bredere fik de mine lår til at se ud. Virkeligheden var selvfølgelig en anden. Denim får ens former frem på anden vis end f.eks. trousers. Det er gået op for mig, at denim virkelig har meget at byde på! Vaske, modeller og kvaliteter. Når man finder den rigtige pasform, som er det vigtigste valgkriterie, kan man nærmest ikke komme ud af dem igen.

thumbnail_img_7478

thumbnail_img_4458
Bluse og jeans er fra Wrangler. Jeg er ikke sikker på, at tøjet kan købes endnu, men ellers har de meget andet sprødt inde på deres hjemmeside! Tjek det ud lige HER.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGEN FYLDER 1 ÅR I DAG.. ♡