TAK FOR DENNE GANG MONSTERA DELICIOSA

BLOGGEN FYLDER 1 ÅR I DAG.. ♡

Hey loves!!! (I’m so excited).

I dag er dagen, hvor jeg udgav mit første blogindlæg (for et HELT år siden…). Tænk engang, det aller, allerførste indlæg! Jeg bliver en smule sentimental af tanken. Bloggen har ført mig steder hen, som jeg aldrig ville kunne forestille mig før i tiden, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Det hele startede jo faktisk på min rejse som backpacker (here we go again – oh yes!). Jeg fik dagtigt henvendelser fra folk, der enten ville rejse ud på samme tur i Asien, var i tvivl om økonomien før og under rejsen, hvad en fire måneders rejse overhovedet koster alt i alt, og hvordan man planlægger alt helt selv; to start from scratch.
Disse beskeder tikkede ind, og efter at have svaret på de samme spørgsmål igen og igen, besluttede jeg mig for at der måtte være en nemmere måde. En måde hvorpå alle kunne få gavn af hinandens spørgsmål. En måde hvor jeg kunne inspirere og hjælpe en bredere vifte af mennesker. Jeg vidste allerede, hvad jeg skulle gøre; starte en blog.
Jeg tog straks hånd om projektet, og en måned senere havde jeg en kontrakt med Bloggers Delight.

Da jeg købte min hjemmeside, løb det mig bogstavlig talt koldt ned af ryggen. Det var jo ikke just fordi, at jeg med famlende og forsigtige skridt, havde begivet mig ind i blogverdenen. Jeg kastede mig faktisk bare direkte ud i det, uden at have nogen formodning om, hvordan og hvorledes tingene foregik. Langsomt førte jeg mine tekster fra Instagram over på domænet her, og forhåbentlig også et par følgere, der nu er blevet til læsere.
I starten var det en smule angstprovokerende, at dele ud af sig selv og ens tanker på et større forum. Det var en tilvænningssag. Lige så hurtigt som jeg var dumpet ind i det digitale univers, følte jeg mig pludselig også hjemme. Dog havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle gøre blogging til min ”ting”. Til en altoverskyggende hobby, der fuldstændig tog rampelyset væk fra mine tegninger og andre sjove dimse-ting. Men nu er jeg sørme nået her til, hvilket er skønt!

I dag blogger jeg om alt, som jeg møder på min vej: rejser, kærlighed, flytning, økonomi, lykke, mad, inspiration osv. Jeg elsker at der INGEN grænser er, idet denne blog er MIT digitale univers, som jeg vælger at dele med JER. ♡

thumbnail_img_2607

Det vildeste ved alt dette er, at der rent faktisk er mennesker ude i virkeligheden, som har lyst til at læse med.
Tak fordi I vil tage del i mine udfordringer og anerkendelser. Læse med på godt og ondt. Følge med i mine op- og nedture.
Det betyder alverden.

Tak fordi I læste indlægget om min et års fødselsdag for bloggen. Hip, hip, hurraaaa! ♡

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK FOR DENNE GANG MONSTERA DELICIOSA