2 YEARS WITH HIM. ♡

TAK FOR DENNE GANG MONSTERA DELICIOSA

Hey loves!

Har I set ændringerne på domænet? Monstera Deliciosa, også kendt som ”Blogger-planten” eller Fingerphilodendron, har forladt undertegnedes header. Fra da jeg startede bloggen, (aka min lille perle), har jeg haft det samme blogdesign. Tanken om et mere personligt look, har siddet længe i mig. Det gør noget ekstra, at få visualiseret et ansigt og noget personlighed i form af billeder af personen, som står bag bloggen man følger med på eller tjekker ud. Derfor har jeg altså valgt at erstatte Monstera med lidt ego; rejsebilleder og glimt fra min hverdag. Monstera er dog stadig en af mine yndlings planter, og jeg vil altid beundre min egen plante med kærlighed (nok mest af alt, på grund af historien om, hvorfor jeg har den).
Jeg ændre ikke min blog igen foreløbig. Det nuværende design får mig til, at føle mig hjemme i min digitale verden. Sådan ”ah, this is my space” kinda feeling. Jeg stræber efter at gøre domænet hyggeligt, personligt, overskueligt og inspirerende; derfor er det så FEDT, når I giver feedback eller kommer med forespørgsler.

Hvad synes I om det nye design?

Mange kys og kram fra jeres..

– T <3

thumbnail_img_0765

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 YEARS WITH HIM. ♡