RIPPED BAGGY PANTS & SPICY LEATHER GOOD'S

2 YEARS WITH HIM. ♡

Hey loves.
Februar måned har budt på mange eventyr, men mit yndlings er ham her. Min søde og lækre kæreste, som har holdt mig ud i over 2 år (virkelig imponerende!). Vi har efterhånden været en del igennem. Skriverier helt tilbage fra 2012, der i 2016 udviklede sig til et langdistanceforhold (det kan I læse om HER). Fire måneder væk fra hinanden, i forbindelse med min sabbatårs-rejse. Flyttet sammen. Søde kys og smækkede døre. Tårer og altoverskyggende lykke. Alt det der følger med i et forhold. Alt det svære, som i bund og grund gør båndet stærkere mellem de to mennesker, der elsker hinanden.

AF HJERTET TAK

… Til min kæreste. Tak for at være den mest forstående, åbne, kærlige og hjælpsomme kæreste i hele verden(!!). Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han er det allerbedste menneske for mig.
Kærlighed kan sammenlignes med at bestige en masse bakker. Det går konstant op og op. Kærlighed og lykke når klimaks, hver gang toppen nås. Pludselig kan det så gå ned ad bakke, hvorefter man må arbejde sig op til næste top, hvor kærligheden igen genfindes; den er bare endnu højere og stærkere. ♡ Præcis ligesom en rutsjebane. Det går op og ned, og op og ned.

Nedturene i vores forhold opstår typisk fordi, at min kæreste og jeg er to mennesker med to personligheder (som alle andre par). Dermed sagt, at vi altid vil have forskellige tilgange og opfattelser af tilværelsen og ting i hverdagen. Selvom det ikke altid føles som, at man gør de rigtige ting i et parforhold, så ved jeg, at vi har et sundt forhold og et stærkt bånd.

Jeg er mere end lykkelig for at have mødt dette menneske, og for at dele ALT med ham. Ærlighed, romantik, erotik og følelser. Vi kan være alvorlige, men samtidig grine vores røv i laser over de platteste jokes. Vi kan være fornemme i hinandens selskab, men også bøvse og prutte foran hianden (let’s get real – den slags klamme tryghed er goals for alle par!). Tryghed er guld værd, og jeg ville IKKE være det foruden.

thumbnail_img_5471

Vi havde toårsdag i Mexico, og ja… Vi var det tarvelige og forelskede kærestepar, der reserverede poolens liggestole med svedige håndklæder fra morgenstunden af (men det må man godt på sådan en dag!). ♡

Har I en sød kæreste? Og husker I at minde dem om, hvor højt I elsker dem?
Kram, smil og kys gør underværker. De små ting i hverdagen, er dem der gør den store forskel.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIPPED BAGGY PANTS & SPICY LEATHER GOOD'S