TØMMERMÆND I MEXICO

V-DAY IN PARADISE. ❤

Hey loves!

Vi kom hjem fra Mexico i går, og derfor har jeg kun haft en oprigtig mulighed for at opdatere bloggen nu.
Valentinsdag skete på ferien. De elskendes helligdag, som blev nydt i Agua Azul. Et rent paradis på jord. Jeg har altid syntes, at Valentinsdag er hyggelig. Med og uden en kæreste. Årene før jeg fandt sammen med min kæreste, holdt jeg Valentinsdag med min mor og- eller mine veninder, hvilket jeg altid har nydt. Dagen er ikke smagløst amerikansk og ej heller ”bare” et kommercielt påskud (efter min mening). Traditionen er måske til tider lidt opreklameret, men igen; vi bestemmer selv hvor meget, vi hver i sær vil gå op i de forskellige traditioner. Jeg dyrker ikke dagen, men synes som sagt, at der er noget hyggeligt over det – at have en årsag til at forkæle dem man elsker bare lidt mere end normalt. Jeg har altid forkælet mine kære: familie, kæreste og veninder. Om der er en ”special occasion” eller ej. Jeg giver ofte min højt elskede mor blomster, eller tager ud for at spise og hygge sammen med min kæreste. Det vigtigste af alt er jo, at vi husker hinanden på, at gøre hverdagen til det bedste vi har (det er trods alt de dage der er flest af). Kærligheden skal spredes som ringe i vandet; til familie så som til fremmede. Alle fortjener smil og lykke på deres vej i livet.

VORES DAG I PARADIS

Valentinsdag for os, forløb sig med en tur i paradis. Hele vores tur til Mexico var planlagt hjemmefra af min kærestes familie, så at udflugten til Agua Azul lå på denne dag, var helt perfekt. Vi så vandfald og fik badet i dette laguneagtige spot. Fredfyldt og yderst romantisk. En af de allerbedste dage (og det havde intet med selve Valentin at gøre. Det var blot mig og min kærlighed. Sammen. Lige dér i paradis, som gjorde det helt unikt!).

Havde I en god Valentinsdag? Og hvem var I sammen med? Eller nød I jeres eget gode selskab; for det er BESTEMT også en mulighed!! Alt i alt er Valentinsdag jo bare én ud af 365 andre skønne dage.

– T <3

img_e5355

img_e5239 img_e5247

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TØMMERMÆND I MEXICO