V-DAY IN PARADISE. ❤

LIFE IS A BEACH & BODY SHAMING IS A BITCH

Hey loves!
Stranden i Mexico var skønnobambenno (hjemmebrygget ord direkte fra en hjerne ramt af jetlag). Vi boede både i byen, oppe i bjergene og til sidst forholdsvist tæt på stranden – noget en lille cykeltur snildt kunne klare.
Strand, sol og saltvand lægger mit hjerte meget nært. Havet og dets saltvandskrøller er for mig en åbenbaring og et symbol på frihed. Frihed for øjnene til at se langt. Frihed for hjertet til at slå. Frihed for kroppen, der får kys af solen. Frihed for tankerne til at strømme bort med vandet. Frihed til at efterlade fodspor i vandkanten (mest af alt når man skal op for at have en sodavand eller en is).

Stranden i Mexico var/er også dejlig af en anden årsag. Kropsforskrækkelsen var nemlig blevet hjemme i Danmarks levevis, hvor alle går mere eller mindre op i deres mave, lår og arme. I Mexico var alle menneskerne i alle størrelser, nogen med badetøj på og andre lå som de var skabt; nøgne – OG DET VAR COOL! Vi er skabt til at være forskellige og vores kroppe ser også forskellige ud i forskellige vinkler og former. Min mave er flad og spændstig her på billedet, fordi jeg spænder i mavemusklerne og poser på en bestemt måde. Billede nummer to er af min afslappede mave, som jeg elsker lige så meget som alle ”mine andre maver”: fra siden, nedefra, oppefra, efter mad, før mad, liggende og stående.

Tjek billederne og læs videre nedenfor:

qqkwe1911
Taget med 1 minuts mellemrum. ♡img_5604

Så her kommer jeg lige med et retorisk spørgsmål eller to; hvorfor skal der overhovedet være et fænomen der hedder body shaming?
Hvorfor har nogle mennesker behov for at rive andre ned fra deres lyserøde sky og drukne dem i selvhadets boblebad?

Jeg startede min Instagram i 2012, hvilket efterhånden er en del år siden. Jeg har ikke modtaget mange nedladende og grimme beskeder gennem tiden, men et par har jeg da fået tilsendt, enten på besked eller i kommentarfeltet. Og det gør ondt, også selvom man prøver at lade det rasle af. Jeg forstår simpelthen ikke, at nogle personer bevidst vælger at gøre livet surt for andre mennesker. Det er så ærgerligt. Jeg har personligt intet imod, at vise hud på mine sociale medier, i form af bikini eller undertøj. Vi er alle menneskelige sjæle, der lever i en krop. Vi har ALLE en krop. Hud. Hår. Negle. Mund og øjne. Både mænd og kvinder må beslutte for dem selv, hvorvidt de vil klæde sig på- og af, og i hvilken sammenhæng. Det er et individuelt valg vi alle har og skal have. Vi handler forskelligt, men vi må handle som vi vil. Ja, jeg har letpåklædte billeder på min Instagram – og hvad så.
Engang var der en pige, som skrev til mig, at jeg måtte have en spiseforstyrrelse, idet jeg havde så tynde ben. Det er ca. fire år siden og dén kommentar har jeg stadig ikke glemt. Det var virkelig ikke en fed bemærkning at få smækket i hoved. Tynd eller tyk, høj eller lav, store eller små ører, næse, tænder eller bryser. INGEN fortjener ubarmhjertige henvendelser eller griske kommentarer. STOP nu med det pjat (body shaming). Det gør ondt i mit hjerte, at mange ikke ejer den kompetence der skal til, for at løfte hinanden op. Højere og højere, med smil og kærlighed. Det er spild af tid og ikke mindst energi for alle parter, at behandle hinanden dårligt og dele mindreværdskomplekser ud i stedet for kram. Jeg er glad for- og stolt af min krop og alt det den kan og hjælper mig med. Derfor vil JEG ikke gemme den væk – men det er mit valg. Favn forskelligheden folkens. Det gør godt i hjertet. Vis dig som du er. Vidunderlig.

#Elskdigselv #Stopbodyshaming #Ditvalg #Fuckandresmening #Alterlove

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

V-DAY IN PARADISE. ❤