SØNDAGSUDFLUGT TIL TEOTIHUACAN

TØMMERMÆND I MEXICO

Hey loves (eller skulle jeg skrive holla amigos?!)

Tro det eller lad være. Tømmermænd har for mit vedkommende været ikke eksisterende i 21 år. Jeg begyndte at drikke til fester i teenageårene (hvilket de fleste nok finder relaterbart) men aldrig har jeg haft én eneste tømmermand på besøg. Det ændrede sig dog i Mexico. Det er lidt 50/50, men nogle restauranter og barer laver uden pis legendariske drinks(!!), heriblandt mojitos. Vi drak derfor en masse, nok lidt for meget, hvilket resulterede i mine første tømmermænd nogensinde. Jeg kan konkludere, at jeg bestemt ikke er fan. Nu ved jeg hvad folk taler om, når de omtaler tømmermænd som værende uudholdeligt. xD

PLASTER PÅ SÅRET (ELLER BARE PRIKKEN OVER I’ET)…

Min tømmermænds dag var tilfældigvis også vores rejsedag. Jeg har aldrig før bekymret mig om kvalme og hovedpine efter en sjov aften, så derfor tænkte jeg ikke over konsekvenserne. Men jeg vågnede med ondt i maven, kvalme, svimmelhed og hovedpine. Først skulle kufferten pakkes og morgenmaden nydes, hvorefter turen til lufthavnen tog over to timer i bil. Det første jeg gjorde når bildøren åbnede sig var, at gå akut på toiletbesøg. Tiltrængt. Flyveturen var hård og vi skulle mellemlande hele to gange. Fly nummer to fra Atlanta til Amsterdam var forsinket, idet personalet ikke havde rengjort flyet. Endvidere kom der hele tiden små uforudsigelige stopklodser frem, som næsten fik os til at misse flyet til København. Alle passagererne der skulle til København, måtte løbe igennem lufthavnen i Amsterdam for at nå flyet. Stress, sved og mere stress (og sved!). Vi nåede det på trods af ti minutters tidsramme til paskontrol og menneskemylder.

Når det nu er sagt, havde vi den bedste “bytur” i Tulum. Festen var med levende musik, instrumenter og et optimistisk, multietnisk publikum. Der var vitterligt folk fra hele verden, som slog sig løs til musikken i gaderne. Hofterne blev svunget og taxaen blev bestilt langt ud på natten. Godt at der findes fast- og junkfood. Det var virkelig min lifesaver.

img_e5833

Ps…. Jeg kan desuden lave en konstatering omkring, at mandag IKKE er fredag (u know what I mean); vores kufferter kom aldrig frem til Københavns lufthavn. De ligger i Amsterdam og chiller…. HAPPY FUCKING MONDAY… ‘:D x/#tragikomisk

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSUDFLUGT TIL TEOTIHUACAN