HVORNÅR ER EN KVINDE LET PÅ TRÅDEN?

LIGE NU LEVER JEG I ET MEXICANSK POSTKORT

Hey loves!
Jeg smider lige et hurtigt blogindlæg op på domænet nede fra Mexico af! Vi nyder ferien fuldt ud og bliver en masse oplevelser rigere. Vi har været på sightseeing i Mexico City, besøgt Museo Nacional de Antropología, smagt på de mexicanske godter: tacos, pollo en Mole de Chiapas, guacamole og nachos. Deres køkken er virkelig velsmagende og spændende! (bortset fra deres cheesecake – den skal man holde sig langt væk fra). xD

img_7678

Mexico vrimler med historiske, kulturelle og gamle stammer. Vi besøgte “De tre kulturer”, hvor vi fik en masse viden om stammen Tlatelolco. Tlatelolco-stammen var handelsmænd og dermed ikke en af de blodige stammer i Mexicos historie. Endvidere blev der faktisk spildt en del blod i deres templer, fordi Tlatelolco-stammen ofrede én gang hver uge. Deres år var på 365 dage, mens deres uge var på 15 dage. Man kan derfor sige, at ofrene er løbet op i et større antal ofringer og at dette har betydet et stort blodbad gennem tiden. Konstruktionen formodes bygget mellem 1375 og 1390. Dernæst skulle byggeriet minde meget om templerne, der blev bygget i samme periode som Tenayuca og Tenochtitlan. Tlatelolco og Tenochtitlan tilbad deres guder ens, hvilket er grunden til ligheden mellem stammernes templer. Sydsiden af templerne var dedikeret til solguden “Huitzilopochtli”, og nordsiden var forbeholdt til regnguden “Tláloc”. Der er mange interessante ting og historier her i landet, som I nok kan høre!

img_7532

img_7520

img_7509

img_7498

Jeg kommer til at udgive et par blogindlæg hernede fra varmen af, men det meste bliver delt, når jeg engang er kommet hjem til Danmark igen. Årsagen hertil er, at jeg simpelthen har brug for at holde ferie, når jeg holder ferie.

Hvis I vil se billeder og følge med i rejsen på anden vis, så gå ind på min Instagram lige HER.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORNÅR ER EN KVINDE LET PÅ TRÅDEN?