MINE PINAGTIGE (& LIDT SØDE) STATUSOPDATERINGER FRA 2009

HVORNÅR ER EN KVINDE LET PÅ TRÅDEN?

…Når hun har samme kønsdrift og seksualmoral som en mand.

Hey loves!

Her til aften er jeg i mit ‘krigeriske’ hjørne, så hvorfor ikke skrive et indlæg om billige duller og retfærdige, standhaftige mænd (ironi kan forekomme). Uden at lyde fuldkomment feministisk; fundamentet revner i selve opfattelsen omkring mænd og kvinders ret til mange seksuelle partnere over tid. En mand der ikke engang kan vise antallet af sekspartnere på to hænder, kan sagtens tillade sig, at kalde en kvinde billig, hvis hun har været sammen med det eksakt samme antal partnere som han selv. Hvor befinder ligestillingen mellem kønnene sig i det scenarie? Jeg vil ikke starte en debat om køn og moral. Sådan en har vi allerede haft i 1880’erne, kaldet sædelighedsfejden. I den store nordiske krig om seksualmoralen, blev der blandt andet debatteret om kvinder og mænds kønsdrift. Opfattelsen af kønnenes kønsdrift dengang var, at kvinder ikke havde fået tildelt en kønsdrift fra naturens hånd. Endvidere var kvinden mentalt forstyrret, hvis hun alligevel udviste lyster eller seksuel adfærd. Derimod blev mænd anset for at være udstyret med en helt naturlig og stærk kønsdrift (der jo helst skulle tilfredsstilles, idet man skulle tage hensyn til deres psykiske og fysiske sundhed).
Ja, meget har forandret sig! Dog sidder jeg tilbage med følelsen af, at seksualmoralen stadig cirkulerer mere omkring mænds moralske rettigheder end kvinders. Kvinder skal og har lige så meget ret som mænd. Bum. Ret til uforpligtende ”bare-fordi-sex”, uden at blive kaldt ”billig”. Det kan ikke være rigtigt, at det kun er det ene køn, som kan være sammen med hvor mange de nu vil, uden yderligere kommentarer, når man samtidig pådutter det andet køn øgenavne for selv samme ageren. Jeg forstår det ikke. Sådan virkelig.
Mange mænd dømmer andre kvinder på deres handlinger, men glemmer ofte at se indad, før de handler udad – hvilket er ærgerligt. Endvidere er der også en hel del kvinder, der kalder andre kvindelige individer for ”billige”.
Lad os lige stoppe den tendens.
Personligt kunne jeg ikke være mere ligeglad med andres privatliv og deres sexpartnere. Det rager mig en halsedisse, hvor mange sexpartnere folk har haft – deres krop, deres lyst, deres behov – not my business (eller nogen andres!).
I bund og grund tror jeg, at det er jalousi eller mindreværdskomplekser, der får folk til at ytre sig grimt om hinanden. Hvad ved jeg… Én ting er jeg i hvert fald sikker på, og det er min holdning til emnet. Hvis man vil være den sex-glade Samantha Jones; den fiktive karakter fra tv-serien Sex and the City – then do it. Kast forventningerne over skulderen og slip negativiteten der ligger i andres holdninger.
Det sidste jeg vil er, at fremstille alle mænd som idioter – jeg har blot hørt en del nedladende snak om kvinders sexmoral hist og her, hvilket jeg gerne vil belyse, idet dommen langt fra er fair.

thumbnail_img_3979

Jeg har ikke givet dette indlæg liv, for at fremstå intimiderende. Det er igen blot et emne, som jeg ønsker mere belyst, idet jeg mangler mere lighed mellem kønnene i det seksuelle spektrum.
Kan I følge min tankegang? Eller er jeg helt ude at skide på Lars Tyndskids mark?
Uanset hvad, så håber jeg ikke at indlægget var for virkelighedsnært eller negativt.
Pas på jer selv og på hinanden, og behandl altid andre, som I selv vil behandles (en gylden regel).

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE PINAGTIGE (& LIDT SØDE) STATUSOPDATERINGER FRA 2009