GODE KONTRA MINDRE GODE STEDER VI BOEDE SOM BACKPACKERS

MINE PINAGTIGE (& LIDT SØDE) STATUSOPDATERINGER FRA 2009

Hey loves!
Facebook gemmer på mange pinlige, mærkværdige og for den sags skyld også søde opdateringer. Hist og her er det ret cool at rulle helt derned, hvor man rent faktisk brugte Facebook til dét, som er mediets retmæssige hensigt; at dele hvad der lige i øjeblikket trygger på hjernen eller fylder i hjertet.

Her er mine…

skaermbillede-2018-01-27-kl-12-33-52
skaermbillede-2018-02-06-kl-19-39-03

– Dengang jeg havde omkring tyve veninder med forskellige, underlige statussymboler; jordbærkage-veninde, jobolands-veninde, best pearls, smatie-veninde, mentriode, Indi osv. xD

skaermbillede-2018-01-27-kl-12-35-49
– En af mine første opslag på Fjæsen. Kort og kontant. Ik’ så meget pis.

skaermbillede-2018-01-27-kl-12-27-05
– Lidt hipster var man vel.

skaermbillede-2018-01-27-kl-12-32-05

– Dengang man eksperimenterede vildt og voldsomt med smileys og nye ord.

skaermbillede-2018-01-27-kl-12-29-58
– Hemmelighedsfuld… Jaja du.

skaermbillede-2018-01-27-kl-12-32-40

skaermbillede-2018-01-27-kl-12-30-20
– Dengang jeg skrev ”fuck” i starten af alle mine statusopdateringer… xD

Det er for mig meget bemærkelsesværdigt, at jeg i 2009 havde så meget plads i hjertet og i mit hoved. En tid hvor musik fyldte en op med glæde; så stor en lykkefølelse og identitetsbekræftelse, der gjorde at man bare måtte dele det i en opdatering. En lille ting der havde en så stor betydning. I dag er musik noget jeg nyder, men på distræt plan. En lækker lyd jeg putter i ørerne på vej til og fra arbejde, i træningscenteret, når jeg laver mad eller gør mig klar til en ny dag. Jeg har mange flere ting på hjertet og i hovedet den dag i dag. Måske endda lidt for mange? Ved I hvad jeg mener? Dengang gav man ik’ en fuck for hvad man skrev. Det gjorde jeg i hvert fald ikke. Og ved I hvad? Det har faktisk ikke ændret sig så meget (bortset fra, at jeg undlader at fortælle jer, hvornår jeg høre musik på Youtube xD).

– T <3

2 kommentarer

 • Seriøst, fang en håndfuld veninder. Find masser af statusopdateringer som ovenstående og få dem til at gætte hvem der har skrevet hvilken statusopdatering. BEST GAME EVER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   HAHAHHA! Ja, det har jeg faktisk set på Youtube før. Men det må være endnu sjovere at prøve det selv! xD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODE KONTRA MINDRE GODE STEDER VI BOEDE SOM BACKPACKERS