CPHFW AW18

FORDELE & ULEMPER VED BILLIG OVERNATNING PÅ REJSEN

Hey loves!

Resort og hotel er langt fra de eneste muligheder, når man skal vælge et overnatningssted på en rejse.
Der er mange gode alternativer som er billige! Specielt hvis man ikke vil spendere en masse penge på en seng at sove i. Nedenfor har jeg skrevet om fordele og ulemper ved forskellige overnatningsmetoder.

img_4526

HOSTEL: 

Fordel… Der er mange spændende personer at lære at kende. Du sparer forholdsvist mange penge, som du derfor kan bruge på ekstra oplevelser. Du er nærmest tvunget til at være social, idet man så let som ingenting falder i snak med fremmede, der hurtigt bliver til bekendte og derefter venner.

Ulempe… Fest langt ud på natten (kan også være en fordel alt efter hvad man foretrækker). Der kan være bed bugs, idet der er mange rejsende der kommer forbi i et jævnt tempo. Dårlige hovedpuder og dårligt indstillet aircondition, som alle piller ved(!).

RESORT MED SOVESAL: 

Fordel… Du betaler ikke en skid for den luksus du befinder dig i: pool, strand og restaurant. De andre der bor på selve resortet, betaler omkring dobbelt så meget som dig, men det fede er, at I alle har adgang til den samme pool og de samme omgivelser.

Ulempe… Du sover i en sovesal med tolv personer, og ikke i et af de flotte og eksklusive soveværelser til to.

LUKSUS HOSTEL: 

Fordel… ALT. Det er billigere end et flot hotel, men er i sig selv næsten lige så godt. Næsten. Sovesale er stadig en realitet, men de er afskærmede fra hinanden; privatliv længe leve!

Ulempe… ?

HOTEL:

Fordel… Eget værelse. Rent. Styr på tingene (måske endda gratis morgenmad?!).

Ulempe… Ikke den store sociale sammenkomst, idet hotelgæster oftest rejser og er sammen med dem de gerne vil bruge deres tid på. Forvent derfor ikke at møde en masse nye mennesker og skabe relationer, som du ellers havde gjort på et hostel.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW AW18