MINE 100% FAVORIT HÅRPRODUKTER

CPHFW AW18

Hey loves! Og godaften.
Vi er i midten af en ny og spændende uge! Modeugen i skønne København; som nettet snart bugner af i lange racerbaner. Jeg blev ringet op i torsdags (meget kort varsel), omhandlende min interesse i at være model igen i år for Wrangler og Lee. Da det var en sjov og anderledes oplevelse i sommeren 2017, valgte jeg at nikke på hoved og takke pænt ja! Heldigvis havde jeg fri fra mit andet arbejde, så det kunne ikke passe bedre. Arbejd arbejd! Dagen har været lang og lærerig. Jeg har haft en masse outfits på, mine fødder er ved at dø og lugter derudover af Gamle Oles bedstemor(!).
Nu er jeg sgu træt og må få sovet lidt inden dagen i morgen; først skal jeg bare lige have et alt for langt bad og ordne en enkelt lille ting før sengetid. Noget jeg har gjort de sidste par dage…. Natmad! Måske en portion havregryn? En rugbrødsmad med fiskefrikadeller? Nah, det bliver nok cup-noodles. #Fancypancy

img_3277_facetune_31-01-2018-14-49-04I morgen skal jeg afsted til Øksnehallen igen, og det glæder jeg mig super meget til.
Godnat.

– T <3

img_3247

img_3258

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 100% FAVORIT HÅRPRODUKTER