11 SPØRGSMÅL TIL: HELEN LUCCA

MOCK NECKLINE & RUFFLE DETAILING

Hey loves!
Denne her trøje ramte ENDELIG mit klædeskab. Jeg har kigget på lige præcis denne trøje i en længere periode, fordi den har et eller andet, som mine andre trøjer IKKE har.
Den er æstetisk på den elegante, fine og vilde måde. Ræb er normalt ikke dét, der plejer at være trygt på items – så faktummet at den er alt andet end almindelig ELSKER jeg. Faktisk føler jeg mig hverken som en pæn pige eller en ukontrolleret cowboy med trøjen på; nærmere en mellemting (hvis fantasien kan føre derhen). Stoffet er lækkert og halsen høj. Ærmerne er peppet op med feminine flæser der ligner ild når bevægelsen finder sted. Trøjen passer til absolut alt. Jeans eller en nederdel. Selv har jeg sorte trousers på, fordi trøjen får lov til at dominere mere på den måde.

thumbnail_img_2997_facetune_23-01-2018-22-48-31

I kan shoppe min drømmetrøje lige HER.

– T <3

thumbnail_img_3027

thumbnail_img_3039_facetune_23-01-2018-22-45-56

thumbnail_img_3035

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 SPØRGSMÅL TIL: HELEN LUCCA