+ & - VED AT ARBEJDE I EN LUFTHAVN

GATSBY JULEFROKOST PÅ ØEN HVEN

Hey loves!
I lørdags tog vi sgu til Sverige for at holde Lakrids-fest! Dem af jer der følger med på Snapchat, så vidst godt hvor vildt det gik for sig! Haha. Der var i hvert fald mange af mine søde kollegaer, der ikke kun havde det dårligt dagen efter, men som også var ramt af hårde moralske tømmermænd. Men ja; julefrokost i ordets egentlige forstand!

thumbnail_img_2935

Vi fik lækker mad og vin, samt festet og danset en masse. Aftenen var hyle morsom og turen hjem på båden ligeså! Dj’en kom om bord og festen fortsatte. Det var en helt perfekt aften med mit dejlige arbejde og en masse fantastiske mennesker.

– T <3

thumbnail_img_2913

thumbnail_img_2915

thumbnail_img_2916-1

 thumbnail_img_2898

thumbnail_img_2889

thumbnail_img_2868-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

+ & - VED AT ARBEJDE I EN LUFTHAVN