HVAD BETYDER DET FOR VORES FORHOLD, AT DEN ENE TJENER MERE END DEN ANDEN?

+ & – VED AT ARBEJDE I EN LUFTHAVN

Hey loves!

Da lufthavnen har et ret anderledes arbejdsmiljø, end andre steder jeg har arbejdet, tænkte jeg at det ville være sjovt, at dele mine personlige plus- og minuspoint med jer hertil.

20840565_10211688991517833_915594981_n

+ Det er ikke kun dine egne kollegaer, som du kommer til at lære at kende og se hver dag. Det er også de mange andre mennesker, som hver i sær hjælper med at få det hele til at udarte sig til en større og bedre helhed.

Hvis man står og sælger Lakrids i aftentimerne, er det bare pisse nedtur, at vi har butik lige ved siden af Grab and Fly, som er en autogrill. Man bliver  forbandet sulten efter junk, at mavens knurren næsten overdøver alle de rullende kufferthjul, der triller over gulvets overflade.

+ Alle er glade (næsten altså!). De skal ud at rejse, er spændte og forhåbningsfulde. Det skaber bare en vildt fed dynamik og stemnings opløselighed, at mennesker er så energiske omkring en selv på arbejdspladsen. Glæde smitter jo som ringe i vandet.

Man bliver dagligt påkørt af kufferter, som føres hurtigt af sted af forsinkede passagerer.

+ Havnekortsrabat!

Det forventes af dig, at du kan HELE lufthavnen udenad (også selvom du IKKE arbejder i informationen).

+ Der er ALTID mange toiletter til rådighed og hvis du har ondt i maven, kan ingen af dine kollegaer lægge sag an mod dig, på grund af det gasudslip de har været ofre for.

Folk ser ikke hvor de går. Enten kigger de ned i boardingkortet eller glor ned i mobilskærmen.

+ GOD atmosfære.

Du skal/kan ikke have din mobil i bh’en, som vi kvinder nogen gange er nødsaget til i tilfælde af mangel på lommer, når du møder på arbejde, idet du skal igennem security (det kan i hvert fald føre til en pinlig situation, kan jeg godt afsløre).

+ Alle griner sammen og med hinanden. Sjov er der altid plads til! Små smil og grin skaber ofte store forandringer og forbedringer.

Hvis du glemmer dit havnekort, hvor du desuden ligner en sur syltet agurk med morgenhår, er du f-u-c-k-e-d.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD BETYDER DET FOR VORES FORHOLD, AT DEN ENE TJENER MERE END DEN ANDEN?