PIKANSJOS LØRDAG

HVAD BETYDER DET FOR VORES FORHOLD, AT DEN ENE TJENER MERE END DEN ANDEN?

Hey loves!

Hvis I selv er i et forhold, hvor I bor med jeres partner eller bare har været sammen i over et års tid, så kender I sikkert også til det mit indlæg skal handle om. Mange af de små kontroverser i et forhold, er tit og ofte baseret på økonomi. Enten økonomiske hindringer eller forskelligt syn på hvad pengene skal bruges til og hvor mange der bør bruges. Heldigvis har mange unge mennesker IKKE fællesøkonomi, fordi det er noget man typisk gør, når man har været sammen i MANGE år eller er blevet gift. Min kæreste og jeg har heller ikke fællesøkonomi, men vi betaler selvfølgelig alt halvt, halvt hver i sær af vores fælles udgifter som mad, husleje osv. Der ligger en stor vigtighed i at fungere som et team, når man er kærester. At deles om stort og småt, samt hjælpes ad. Et team kan defineres som mere end en enkelt person, der laver et fælles arbejde og fulføre opgaver sammen. Samarbejdet mellem individerne er nemlig nøglehullet til et succesfuldt team. Præcis ligesom et succesfuldt forhold bunder ud i samarbejde, fælles løsninger og teamwork.

img_3951

Så hvad betyder det egentlig for vores forhold, at den ene tjener mere end den anden?
Ja, altså… Det betyder faktisk ikke en fløjtende skid. Men jeg kan sommetider godt føle, at jeg halter en meter bagefter og har svært ved at ride med på bølgen. Min kæreste tjener væsentligt mere end jeg gør, og derfor er han også mere tilbøjelig for, at ville mere ud at spise og hygge i biografen med hele molevitten. Det forstår jeg også godt. Fuldt ud! Der er da heller ikke noget federe end at tage ud på romantiske dates med sin kærlighed. Hvem er IKKE en sucker for den slags!
Dog må jeg nogle gange takke nej til disse meget fristende dates, idet mange bække små gør en stor å. Hvis I forstår sådan en lille en. På den anden side synes jeg, at vi er forholdsvist gode til at spare, på mange punkter i hverdagen. Der befinder sig bare stadig de der økonomiske barrikader, når min kæreste og jeg skal ud. Her er jeg så utrolig privilegeret og svineheldig, at have en meget omsorgsfuld og overbærende kæreste, som vælger at invitere mig ud på hans regning, eller finder et kompromis; han betaler biografbilletter og jeg køber guf. Dét synes jeg er en team spirit. At hjælpe hinanden på de punkter, hvor man selv er stærk og den anden mindre stærk. Personlige værdier der harmonerer og afspejler vigtigheden i, at være ”OS” frem for ”DIG OG MIG”. Derfor er jeg kommet frem til, at vores forskellige indtjening bare bekræfter, at min kæreste og jeg er et team der hjælpes ad, og ikke modarbejder hinandens styrker og svagheder.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIKANSJOS LØRDAG