DÉT KAN I GØRE, HVIS I SKAL VÆRE FLERE MÅNEDER VÆK FRA HINANDEN SOM KÆRESTER

PIKANSJOS LØRDAG

Hey loves.
Ja, pikansjos er faktisk et ord. Så hvis denne lørdag var en person i hankøn, havde jeg råbt lige ind i hovedet på ham ”…hvad fanden bilder du dig ind, din dumme pikansjos!”.
For det første fik vi en vandskade i nat. Der var vidst et rør der knækkede (hvad ved jeg) omkring kl. 00.27, hvilket udløste en indendørs svømmehal, gulvask og endnu en fucked up nattesøvn. Derudover har jeg kørt i en prut-metro i ca. ti minutter, hvor jeg kun kunne tænke på den manglende gasmaske, som jeg ikke var i besiddelse af. Det var ganske usolidarisk. Altså hvem lukker op for en gastank i et offentligt transportmiddel?! Helt ærligt.
Dagen i går resulterede også i minimal og usammenhængende søvn. Jeg har kun kunne sove efter midnat, for så at stå op igen kl. 04.15 og gøre mig klar til at tage på arbejde ude i lufthavnen. Det vil sige, at på to nætter har jeg måske fået sammenlagt seks timers søvn… OG DET KAN MÆRKES! Den her uge har givet mig indforståelse af, at livet sommetider er en suppe og jeg selv er en gaffel. Det der med at komme hjem til en fyldt opvaskemaskine, et tømt køleskab og en sur mælk. Det er bare én af de der øv-uger. Heldigvis er alt ikke sort som blæk. Tværtimod, selvom jeg lige lød ekstraordinær pessimistisk. I starten af ugen inviterede min elskede mig i biografen (så sødt). Vi så Jumanji og filmen skuffede på INGEN måde! Det var pisse hyggeligt at sidde der i mørket med popcorn og flettede fingre til en grineren og god film (lidt for cheesy? Sorry not sorry ;$). I aften får jeg besøg af en dejlig veninde, hvor vi bare skal hygge på sofaen med tøsesnak og filmhygge. Jeg har måske alligevel ikke så meget at klage over, når det kommer til stykket… Men med så meget søvnunderskud bliver man godt nok ør i hovedet og let gnaven… 😀

– T <3

Ps. Dagens optur var at jeg fik to kæmpe poser kaffebønner med hjem. Mig der elsker (læs: HADER kaffe) xD

GOD LØRDAG DERUDE! KNUS

 

thumbnail_img_2490_facetune_09-01-2018-23-36-55

26803727_10212872757551244_151060621_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÉT KAN I GØRE, HVIS I SKAL VÆRE FLERE MÅNEDER VÆK FRA HINANDEN SOM KÆRESTER