HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE BACKPACKER

HAR JEG IKKE LIGE BETALT DEN REGNING? #KRISEØKONOMIFLIP

Hey loves.
… Fra en sindsforvirret og skeptisk 21-årig, der virkelig er begyndt at tvivle mistroisk, på hendes evne til at vedligeholde en sund og stabil økono-fucking-mi. Helt ærligt. Jeg synes sgu at det er svært. Jeg når lige at knokle røven ud af bukserne på arbejdet og få lønnen udbetalt, hvorefter jeg skal betale næsten halvdelen af lønnen i husleje. Og når ja, så er der jo også de trillioner andre udgifter, der står med åben mund og venter på at man smider resten af pengene ned i gabet på dem: MAD, MAD OG ATTER MAD, rengøringsartikler, fitness, månedskort, mobilabonnement, gaver og fødselsdage, rejsekortet der lige skal tankes op, læge, tandlæge, uforudsete udgifter som bøder (når man glemmer at tjekke ind…), ting man skal købe fordi det gamle ikke fungere eller er gået i stykker, MobilePay, McD efter en bytur, Sygesikringen ”Danmark”, de der p-piller du jo også lige skal have, for ikke at nævne bind eller tamponer?! Og shampoo, balsam, sæbe, køkkenruller, Ariel til tøjvask og sidst men IKKE mindst; toiletpapir – den materielle ting du kan købe om og om igen. På repeat. Med mindre du selvfølgelig flytter til Asien, hvor de benytter sig af bum guns. :-))))

img_2417_facetune_09-01-2018-21-24-34

Hvis I sidder med følelsen af, at jeg er en smule ved siden af mig selv, så har I ret… Jeg fik tidligere i dag en regning fra YouSee, fordi jeg skal betale for mit mobilabonnement. Fair nok. Men havde jeg ikke lige betalt det skide mobilabonnement..? Åbenbart ikke. Tiden løber hurtigere end galopheste, og før man får set sig om skal lommerne tømmes for de sidste småmønter igeeeen. Er der andre end jeg, der føler at pengene bare svinder op?
Måske er det bare fordi, at det lige har været jul og nytår og min kærestes fødselsdag. Jeg ved det sgu ikke. Jeg skal også snart til Mexico med svigerfamilien, og i den periode optjener jeg jo heller ikke løn til husleje og andre udgifter. Ajajaja… Du arme skaber, hvorfor vandt jeg ikke bare en million på min skrabekalender i december måned? :/ Hvis det var tilfældet, havde jeg ikke behøvet at hælde vand ud af ørerne, samt ligegyldige tanker og frustrationer.

Jeg beklager halvt, at I skulle læse det her indlæg, som mest af alt bare er mig i et #KriseØkonomiFlip. Dernæst tror jeg på, at det er sundt for alle, at vi viser hinanden de svagheder og revner i fundamentet, som de fleste går rundt med. Ingen er ufejlbarlige og det skal vi huske hinanden på. Jeg startede bloggen for at inspirere, hjælpe og informere mine skønne læsere; JER … Men også for at skrive om små og store ting, jeg møder i min hverdag. Tanker. Følelser. Gode som mindre gode. Og i dag faldt jeg altså over mine egne fødder. Over at jeg er blevet ‘voksen’. At jeg ikke længere bor hjemme og kan spare op på samme måde som førhen. Det gik pludselig op for mig, at jeg virkelig må gøre en EKSTRA indsats for at spare ordentligt op.
Mine øjne bliver hele tiden mere og mere åbne overfor den virkelige verden, fremfor min egen.
Nu skal det også lige nævnes, at jeg ikke er i pengenød. Min kæbe hænger bare på vidt-åbent gab, fordi at stort set alle mine penge bare forsvinder ud til livets udgifter… #LIFE
Det er nok alle udeboendes tilfælde. Trist, men en virkelighedstro realitet.
NU er jeg færdig med at klynke.

– T <3

Where does all my money go?! It’s like, hocus pocus I’m brokus.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE BACKPACKER