HER BOR VI

(THAI) HENNING SVENSKERKYLLING

Hey loves!
Jeg har før lagt en opskrift op af peanutbutter Thai; den kan I finde HER.
Dog har jeg en altoverskyggende favorit: DENNE HER THAI RET!
Det er min kæreste der har introduceret mig for retten, og det var vidst noget med at min kærestes familie, og hans bedste vens familie, var på ferie oppe i det kolde hvide Sverige, i en kæmpe træhytte. Henning, faren fra den anden familie, kreerede her denne ret, hvilket er årsagen til navnet. xD

img_7402
Ingredienser:

Olivenolie
2 fed hvidløg
5×5 cm. Frisk ingefær
1-2 chilier (vi bruger normalt tørret chili)
3 tsk. Rød karrypasta
1 tsk. Grøn karrypasta
4 tsk. Soya
3 tsk. Fiskesauce
2 dåser kokosmælk
Peberfrugt (så meget man nu vil tilføje til retten)

Fremgangsmåde:

1. Held olivenolie på stegepanden og steg de to karrypastaer, soya og fiskeolie sammen i ca. 2-3 min. På medium varme.
2. Kom herefter den hakkede chili samt hvidløg i gryden. Lad stege i 1 min.
3. Den hakkede kylling skal nu også i gryden. Steges i ca. 1 min.
4. Derefter tilsættes kokosmælken. Lad simre i 30-40 min.
5. Fem minutter FØR retten er færdig, skal der peberfrugt i. Det er vigtigt, at peberfrugten eller andet grønt IKKE ligger for længe i retten; det vil gøre dem bløde og resultere i grøntsager uden det mindste bid i.
6. Serveres med ris (kan toppes med kokos)

Vi plejer at lave en dobbelt portion. Så er der mad til ca. 2-3 dage, hvilket er lækkert og billigt i længden.

– T <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER BOR VI