BROWNIE MED BÆR & KOKOSFLØDESKUM

THAILANDSK PANANG KARRY MED KYLLING

Hey loves!
Jeg har før lagt en opskrift op af peanutbutter Thai; den kan I finde HER.
Dog har jeg en altoverskyggende favorit: DENNE THAI RET!

img_7402
Ingredienser:

Olivenolie
2 fed hvidløg
5×5 cm. Frisk ingefær
1-2 chilier (vi bruger normalt tørret chili)
3 tsk. Rød karrypasta
1 tsk. Grøn karrypasta
4 tsk. Soya
3 tsk. Fiskesauce
2 dåser kokosmælk
Peberfrugt (så meget man nu vil tilføje til retten)

Fremgangsmåde:

1. Held olivenolie på stegepanden og steg de to karrypastaer, soya og fiskeolie sammen i ca. 2-3 min. På medium varme.
2. Kom herefter den hakkede chili samt hvidløg i gryden. Lad stege i 1 min.
3. Den hakkede kylling skal nu også i gryden. Steges i ca. 1 min.
4. Derefter tilsættes kokosmælken. Lad simre i 30-40 min.
5. Fem minutter FØR retten er færdig, skal der peberfrugt i. Det er vigtigt, at peberfrugten eller andet grønt IKKE ligger for længe i retten; det vil gøre dem bløde og resultere i grøntsager uden det mindste bid i.
6. Serveres med ris (kan toppes med kokos)

Jeg plejer at lave en dobbelt portion. Så er der mad til ca. 2-3 dage, hvilket er lækkert og billigt i længden.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROWNIE MED BÆR & KOKOSFLØDESKUM