NYTÅRSAFTEN 2017/2018

TILLYKKE TIL MIN FØDSELSDAGS-FYR. ♥

Hey loves!

I dag har min kærlighed og bedste ven fødselsdag. Det er første gang jeg skal være med til at fejre ham, så jeg har ikke tænkt mig at sove i valsen!! Der blev lavet nybagte (kæmpe) fødselsdagsboller fra morgenstunden af, som var et gevaldigt HIT, og derefter bagte jeg browniekage x2 til senere på dagen, til vores gæster. Der var drøn på i køkkenet og stresset rundt fik vi da også! At være bagud i tidsplanen er et fast holdepunkt i opskriften på vært-rollen… Har jeg fundet ud af… Men vi fik lavet maden, desserten og fik dækket op til endnu et dejligt selskab. Alle gik med et smil på læben og en mæt mave. Min kæreste fik dejlige brugbare gaver, så nu ligger vi bare i sengen og rokker med til højt musik på det nye anlæg, alt imens jeg blogger og fødselsdags’barnet’, på nu 22 år, spiller Fifa… xD

– T <3

img_7275

img_7276

img_7277

img_7302

img_7291

img_7294

img_7280

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSAFTEN 2017/2018