NYE OUTFIT

NYTÅRSAFTEN 2017/2018

Hey loves!

img_7259

Nytårsaften var en gedigen succes. Gæsterne kom glade og spise og drak sig endnu gladere! Humøret var højt fra start til slut (næsten da, idet aftenen bød på en smule ubetydeligt drama, men fuck nu det!). Nu er det d. 1 januar og alle er knapt så kække med deres tømmermænd på slæb… 😉

thumbnail_img_1726
Min kæreste og jeg var værter for nytårsmiddagen, hvilket var en meget sjov oplevelse! Og selvfølgelig lidt krævende. Kæmpe indkøb, madlavning og oprydning. Det var det hele værd!
Vi havde alle en dejlig aften og kom sikkert ind i det nye år. Jeg måtte så bare lige springe ”alene” ind i 2018, alt imens de andre kærestepar stod i stuen og holdt om hinanden og kyssede hinanden godt nytår…… For hvor befandt min kæreste sig på slaget 00:00? Ja, han var ude for at pisse. Vildt fedt joo. -.-‘

Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev enormt trist og ked af det. Det var første nytår vi holdt sammen, og så kunne han ikke engang stå ved min side når slaget slog tolv. Min kæreste undskyldte selvfølgelig mange gange, og til sidst måtte jeg jo tilgive ham (selvom jeg stadig lidt bærer nag… xD). Det er ikke verdens undergang, I know, men i min optik kan man altså pisse FØR eller EFTER slaget tolv, BUM.
Når, man kommer sgu ikke videre i livet ved at græde over spildt mælk. I det mindste har jeg en sød kæreste, som opfylder alt andet til punkt og prikke, og som var der (næsten) hele aftenen sammen med mig.
Det allerbedste ved nytårsaften var nu også, at jeg kan påbegynde endnu et år med mit livs kærlighed og bedste ven. <3

Jeg ønsker jer alle et lykkebringende nytår!

– T <3

_mg_7229

img_7214

img_7225

img_7222

img_7220

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE OUTFIT