HJEMVE & JULEBESØG PÅ BORNHOLM

JUL MED SVIGERFAMILIEN + VORES KÆRESTEGAVER TIL HINANDEN. ♥

Hey loves!
I mit tidligere indlæg, delte jeg tanker og følelser omkring savn i julen. Savn til ens familie, der bor alt for langt væk; specielt her op til jul, hvor det jo er hjerternes fest. Indlægget kan læses HER.
Jeg skrev også, at jeg helt sikkert ville få en HAMMER god juleaften i selskab med min kærestes familie. Og den tanke blev i særdeleshed en stjerneklar realitet! Jeg havde en formidabel aften med søde mennesker, god julemad, salmer, sange, latter, nye inputs ift. juletraditioner samt en masse gaver jeg på ingen måde havde regnet med!

skaermbillede-2017-12-26-kl-13-46-23

Og nu til lidt gave snak! Min kæreste og jeg havde ikke givet hinanden ønskelister i år. Nu hvor jeg tænker mig om, har det faktisk aldrig været tilfældet… xD
Men uden en ønskeliste kan det være en smule svært, at gætte sig frem til materielle ønsker samt noget ens partner faktisk har brug for… Men jeg må sige at vi begge ramte plet!

Sebastians gave til mig var et meget fint og feminint bælte fra Louis Vuitton, jeg også vil betegne som en smule rå-minimalistisk. Jeg er helt vild med det!!! Han holder åbenbart et vågent øje med hvad mine øjne hviler på i butikkerne… 😉 Det var den bedste materielle gave han kunne være bikset op med; sådan fuldkommen.

img_e1644

Gaven jeg valgte at forære Sebastian var et lækkert ur fra Seiko. Jeg udvalgte meget nøje, efter mange ganges butik-kiggerier, hvilket ur der var det HELT rigtige. Salgsassistenten i butikken pakkede uret fint ind, men en kvadratisk boks i fint indpakningspapir skriger bare højere end en utilfreds baby, at det er et ur. Derfor måtte jeg gå i det kreative hjørne og pakke gaven ind i en aflang papkasse. Derefter gik jeg i Fætter BR og spurgte pænt om de ville pakke min papkasse ind i deres gavepapir. Jeg gik hjem med en kæmpe BR pose med en forholdsvist stor gave i. Sebastian anede ikke uråd, idet jeg havde bildt ham ind, at gaven var til en anden (jeg ved godt at det er strengt og udspekuleret, hi hi). Juleaften fik han sig derfor noget af en overraskelse, og heldigvis en af de gode. Det var en stor forløsning at han blev glad for gaven! Alt i alt en super dejlig aften med et langvarigt pakke-ræs, glade unger og taknemmelige mennesker. ❤

img_e1651

img_e1544

img_e1549

Til sidst vil jeg ønske jer en glædelig, glædelig jul! Jeg håber, at I er kommet godt igennem julen, trods at den har mange tvivlsomme glæder. Det vrimler med menneskemylder af stressede individer, der vader rundt i adskillige butikker i adstadigt tempo. Folkemængden er udsat for en kronisk sammentrækningskræft, som gør at alle går ind i hinanden og stimler sammen i en kæmpe kluddermor! Men vi er alle kommet over på den anden side af d. 24 december nu, hvor pakkerne er åbnet og det meste af julemaden er spist. Situationen lige nu er så, at vi alle sidder med et rodet hjem og en udkørt hjerne der minder om den risalamande vi har spist.
Det er i hvert fald mit tilfælde… Jeg er sgu T-R-Æ-T efter juleræset. xD

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMVE & JULEBESØG PÅ BORNHOLM