KAN MAN KYSSE FORKERT?

HJEMVE & JULEBESØG PÅ BORNHOLM

Hey loves.
Lige nu er jeg faktisk ret ked af det. Jeg sidder med våde øjne, idet hjemve og savn har indtaget mit sind og spredt sig i min julesjæl. I torsdags rejste min kæreste og jeg til Bornholm, for at holde en tidlig juleaften med min mor og mormor. Vores juleaften var helt perfekt med skøn julemad og alt hvad der hører sig til! Lørdag tog vi hjem til min far og spiste dyreragout serveret med selleri og kartoffelmos; velsmagende og yderst delikat! Dagene har været vildt hyggelige og proppet med julestemning!
Det eneste minus ved julebesøget på Bornholm var, at tiden simpelthen fløj hurtigere af sted end rindende vand… Jeg kunne sagtens have brugt mange flere timer og dage sammen med mine kære forældre, som jeg på daglig basis savner helt ind til knoglerne. Sommetider ville jeg ønske, at de boede tættere på mig. Så tæt, at vi spontant kunne mødes. Drikke en kop kaffe. Ses til aftensmad. Dele kram ud når det bliver tiltrængt. Gå en tur. Komme på uventet besøg hos hinanden og imødekomme familiens kærlighed noget mere. På den anden side elsker jeg også, at de bor på Bornholm, også selvom jeg er flyttet over på den anden side af vandet. Jeg elsker det fordi, at jeg kan komme og besøge dem, samt stedet, hvor jeg selv høre hjemme.

Det er sgu svært at savne. Savn er generelt bare en stor følelse, der hungrer efter nærværet af de personer du elsker mest. Sommetider gør det skide ondt i hjertet, og andre gange har man savnet kært, idet følelsen indikere at man har noget dyrebart og berigende i ens liv.
Lige nu føler jeg mig blød som en alt for moden pære. Hvorfor skal jeg altid være så forbandet følelsesladet? Det er både en velsignelse og en forbandelse. Med forbandelse mener jeg, at det jo er helt normalt at flytte fra reden og væk fra familien. Det forbandede er bare, at jeg hader at være så særligt sensitiv. Jeg er tryghedsnarkoman lige pt. og har brug for mine forældre fra tid til anden. Ikke til huslige pligter eller hjælp til økonomi, men til at uddele kram, som kun en forældre kan give deres barn.

Så er der også lige faktummet, at jeg jo så ikke skal holde jul med nogen af mine forældre d. 24 december i år. Derfor holdte jeg jul med min mor, mormor og kæreste i fredags, hvilket var en fantastisk juleaften! Jeg skal nemlig på arbejde i København første og anden juledag.
I år skal jeg for første gang holde juleaften med en anden familie; min kærestes søde familie. Det skal nok blive hammer godt! Og jeg glæder mig enormt meget. Alligevel føler jeg, at der mangler noget… og konklusionen til mit følelsesregister er vel nok, at jeg savner min egen familie. Meget. Men man vil altid savne dem man elsker! Og det er jo KUN positivt.

– T <3

thumbnail_img_1348_facetune_21-12-2017-13-05-32

thumbnail_img_1461

img_1463

thumbnail_img_1475

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN MAN KYSSE FORKERT?