ER ET BAILEYS SHOT LAVET AF MARCIPAN EN TING?

5 SERIER DU SKAL SE MED DIN KÆRESTE

Hey loves!
Det skal ikke være en hemmelighed, at min kæreste og jeg ser en masse fjernsyn! Lidt for meget måske, men det er sgu så hyggeligt at putte under dynen til en god film i disse kolde tider. Problemet er så bare lige, at jeg hurtigt falder i søvn til de fleste film, hvis de ikke fanger mig fra starten af. Derfor begyndte min kæreste og jeg at se serier. Her skal man hele tiden følge med. Ellers mister man lynhurtigt den røde tråd i historien! Så hvis din partner og dig leder efter et par serier at se sammen, kan det være I finder inspiration her!

thumbnail_img_4716

1. Game of Thrones
– Min all time favorit serie og et totalt must i serie-verdenen. Ord kan ikke beskrive, hvor højt jeg elsker denne serie og dens karaktere! Praktisk talt var jeg forelsket i hele det middelalderlige univers fra første episode jeg så. Underligt nok, da mange finder de første afsnit kedelige. Serien er en amerikansk middelalder-fantasy med storslåede scener, taktik, kærlighed, krig og drama. Omdrejningspunktet består i, at man følger magtfulde parter i deres magtkampe om jerntronen.

2. Stranger Things
– En mystisk mini-serie i et vildt horroreventyr, der udspiller sig i et parallelunivers. Serien har nogle gode temaer såsom lumske konspirationer begået af top hemmelige regeringsorganisationer, uhyre og overnaturlige kræfter. Jeg måtte overtale min kæreste til at se serien med mig, men han fortrød det absolut ikke! Vi syntes at serien var spændende og fængende. Det eneste minus er, at den kan ses på en lille uge! 🙁

3. Vikings
– En serie min kæreste måtte overbevise mig om, at jeg burde give en oprigtig chance. Hele første sæson kedede mig lidt. Den fangede mig ikke og karaktererne borede sig ikke ind i hjertet på mig, som de ellers skal. Jeg lyttede til min kæreste og gav anden sæson et forsøg. Her begyndte serien at vække min interesse! For hvert afsnit der gik, blev jeg mere og mere begejstret! Vi er lige begyndt på tredje sæson, og jeg kan slet ikke få nok. Det er en af de bedste serier jeg har set, idet der sker så meget uventet og overraskende HELE tiden. En rigtig VIKINGE serie! HUJ.

4. Peaky Blinders 
– En tidslomme-fortælling om den kriminelle gangsterfamilie/bande fra Birmingham. Serien foregår i England kort efter afslutningen af 1. verdenskrig. Der var flere kriminelle grupperinger i England, men serien er centreret omkring Peaky Blinders, krigstraumer og bandens ambitiøse, hårde negl Tommy Shelby, som er deres leder. Min kæreste elsker serien, og jeg er enig; den er hammer go’! Men jeg kørte lidt død i den til sidst…

5. Prison Break
– Denne serie elsker og hader jeg. Jeg elsker den mest! Men i sidste ende bliver det hele lidt for monotont til min smag. Men jeg kan stadig klart anbefale serien! Den handler om to brødre; den ene, Lincoln Borrows, er dømt til døden for en forbrydelse, han hævder ikke at have begået. Den anden bror, Micheal Scofield, er en veluddannet ingeniør og yderst højtbegavet, der ud af den blå luft vælger at røve en bank og kommer i samme fængsel som hans bror. Meget spændende! Go watch it!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER ET BAILEYS SHOT LAVET AF MARCIPAN EN TING?