ENKELTSTÅENDE GENBRUGSGULD

MINE MÅL I 2018

Hey loves!

Lad os tale om nytårsforsæt!
Jeg er ikke dedikeret til det der med at sætte mål på mål for det nye år, som en slags to-do liste. Det skal ikke være en pligt at opfylde ens egne nytårsforsætter og kommende ønsker, men blot en motivationsfaktor for at opnå noget godt. Noget der gør en glad og giver livskvalitet. Og med dette mener jeg ikke en januar-fucking-slankekur, hvor alle melder sig ind i fitness, lever af salatblade og forbyder sig selv at spise sukker. Det synes jeg faktisk bare er lidt latterligt. Sundhed er relativt. Efter min egen mening, er sundhed en livsstil der balancere mellem en masse forskellige ting. Ikke noget der skal starte brat op fra den ene dag til den anden. Trængslen efter en sund livsstil behøver ikke at påbegyndes i januar måned. Jeg ved godt at man siger, at det nye år bringer nye muligheder, men selve hverdagen gør altså præcis det samme. Vi har alle 365 dage til at påbegynde noget nyt. Et nyt år er ikke en ny start. Den nye start begynder lige så snart vi selv vælger at sætte den i gang.
Anyways… Jeg har tænkt over en del ting, som jeg gerne vil opnå og gøre i 2018, og nogle af punkterne er jeg allerede startet med!

thumbnail_img_0845

Rejse, rejse, rejse!
– Jeg har allerede planlagt to rejser i det nye år. Den første rejse er til Mexico i februar, og den anden må I vente med at høre mere om!! 😉

Tjene penge og sparer op!
– Jeg er i fuld gang! Men ja, jeg bliver selvfølgelig ved i det nye år!

Være mere åben for det uforudsigelige og dyrke min spontanitet noget mere! 
– Jeg er lidt (læs: meget) af en planlægger. Jeg skriver to-do lister og fylder min kalender med gøremål, personer og arbejde. Hvis planerne pludselig ændre sig, eller at det uforudsigelige pludselig melder sin ankomst, er jeg som oftest ret dårlig til at håndtere det. Jeg bliver stresset så let som ingenting, hvilket virkelig er en af mine svagheder… Jeg vil gerne blive bedre til at tage en dyb indånding og håndtere sagerne mere professionelt. Angående det spontane, vil jeg gerne blive bedre til bare at springe ud i det. Uden at tænke lange tankestrømme om dit og dat.

Gå meget mere i farverigt tøj!
– Jeg elsker stadig sort og hvid! Og gråt… Men jeg har bestemt mig for, at indføre en regel. Jeg køber eller anskaffer mig ikke mere tøj i kedelige og ensformige nuancer. Fra nu af hedder det flere farver!

Frisk
– Ja… Jeg vil gerne være mere udhvilet og frisk! Der har virkelig været drøn på det sidste stykke tid af 2017, og nogen gange glemmer jeg at trække vejret helt nede i maven og få mig selv med. Jeg føler, at jeg skal nå vildt meget, hele tiden, altid. Og sommetider stresser det mig så voldsomt, at min energi bare siver væk. Dét skal jeg blive bedre til at håndtere!

Begynde at studere
– Men hvad? Dét er jeg ikke helt klar over endnu… Jeg kunne godt bruge en åbenbaring.

Se min familie mere!
– Dem kan jeg jo aldrig få for meget af! <3

Sparke mig selv ned i fitness oftere end jeg har gjort i 2017!
– Jeg træner et par gange om ugen, men jeg vil gerne liiidt mere derned fremover. Grunden til dette er, at jeg får så sindssygt mange aggressioner ud ved at træne, og samtidig får jeg mere overskud og rummelighed.

Bloggen
– Nå nye højder med bloggen. Hvad dette skal betyde, ved jeg heller ikke selv. Nyt look? Flere kampagner og arrangementer måske? Det må tiden vise. Én ting ved jeg dog! Og det er at jeg til næste år, begynder at udgive noget her på bloggen, som jeg har glædet mig meget til at dele med jer!

Være en bedre person
– Overfor andre men også overfor mig selv. Specielt overfor kontrollører i offentlige transportmidler! Tænk engang at de på daglig basis skal udsættes for dårlige vibes, ubehagelige ord der slynges mod dem, og dræbende blikke. Jeg har selv sendt de der ”årh, nu kommer der fandme en kontrollør IGEN”… Men ok, de passer bare deres arbejde. Og jeg skal være mere opmærksom på, at behandle ALLE, også kontrollører, som jeg selv vil behandles; med et smil og et par venlige ord. Så sent som i går, blev jeg tjekket af to kontrollører på sølle to minutter. Jeg smilede og hilste på dem begge, og ønskede dem til sidst en god dag. Yes-følelse lige dér!

Tage bedre og flere billeder til min Instagram og blog
– Det her er jeg virkelig irriteret over, at jeg skal skrive på listen, men jeg er nødsaget til det. I det seneste stykke tid har jeg været hidsig over at solen gemmer sig væk og er blevet erstattet af mørke, regn og blæst. Et vejr der ikke samarbejder godt med mig og mit kamera. Øv, altså. Jeg ser frem til at sneen falder og lægger sig som et tykt tæppe over jorden, samt til lysere tider! Det er sgu nemmere at tage gode billeder i godt lys! ;( Haha.

Være mere independent og samtidig styre mit temperament 
– Jeg vil gerne øve mig i at være ekstra beslutsom og målrettet hvad angår mig selv og mine planer. Derudover skal jeg huske mig selv på, at jeg kan klarer mine udfordringer og prøvelser i livet, helt på egen hånd! Og til sidst, men ikke mindst, skal jeg have fokus på mit temperament. xD

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENKELTSTÅENDE GENBRUGSGULD