MICHAEL KORS HOLIDAY LAUNCH

CASUAL COOL COWBOY STYLE

Hey loves!
Normalt tør jeg ikke, at klæde mig alt for casual på til fester. I bund og grund er jeg vel skeptisk omkring faktummet, at andre kigger nedladende på mig. På vej ud af døren, før jeg skulle af sted, var cowboyjakken med vilje ved at glide ned af skuldrende på mig, for at blive hjemme. I sidste øjeblik, tænkte jeg mig om en ekstra gang, og gik ud af døren med et selvsikkert smil på læberne. MED jakken på!

thumbnail_img_1133
Jeg har faktisk også fået dette item af min mormor, ligesom jeg fik DETTE outfit. Dog har jeg fundet en lignende jakke, som jeg har linket til HER, hvis I er interesserede.

thumbnail_img_1134

thumbnail_img_1136
– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MICHAEL KORS HOLIDAY LAUNCH