NIKE

JULERECEPTION HOS OLE MATHIESEN

Hey loves.

I sidste uge blev jeg inviteret til juletamtam hos Ole Mathiesen. Det var en super hyggelig eftermiddag i horologiens verden, med bobler og lidt lækkert at nippe til. Jeg fik lov til at tage en veninde med, idet jeg ikke lige føler for at tage ud til forskellige arrangementer alene. I hvert fald ikke endnu. Jeg er vel bange for at stå i et eller andet hjørne helt alene, haha! Min veninde og jeg nød eftermiddagen, og jeg er super glad for at hun ville med! Nedenfor er der lidt billeder fra torsdagen.

– T <3

thumbnail_img_0727

thumbnail_img_0734

thumbnail_img_0754

thumbnail_img_0774

thumbnail_img_0761

thumbnail_img_0767

thumbnail_img_0823

thumbnail_img_0815

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE