TANKESKRALD DIREKTE FRA UNDERGRUNDEN

TING SOM HYLER MIG UD AF MIT GODE SKIND

Hey loves.

Som folk er flest, har vi alle de der ting, konsistensser, lugte og lyde, som bare HYLER os ud af vores gode skind. Der er bare noget inde i os, der væmmes og skælver i vores grundvold ved synet og tanken om lige præcis dé ting. Nu hvor jeg tænker mig om, kunne jeg sikkert lave en kilometer lang liste… Ikke fordi jeg er specielt sippet, jeg er jo vokset op på landet! Engang fandt 8 årige Thea f.eks. en død fugl i vejkanten. Nysgerrig som jeg var/er, tog jeg den med hjem og begyndte at lege læge. Jeg parterede den simpelthen stille og roligt for at se, hvad der gemte sig indeni sådan en død fætter. Mindet er lidt ulækkert, haha. Men dengang ville jeg altså gerne være læge, som I tydeligt kan forstå på min fremstilling.. Well, fuglen fik efterfølgende en flot begravelse.

thumbnail_img_0290

Nu tilbage til ting, som hyler mig ud af mit gode skind!

1. Det barndomsminde jeg lige fortalte om, hah.

2. Folk der tager smagsprøver med deres fingre, nu når de vælger at overse tangen, der er beregnet til at komme ned i bøtten! Så klamt altså… Gad vide hvor alle de fingre har været.

3. Umiskendelige lyde fra stole, der bliver rykket hen over gulvet…

4. Folk der ikke ser sig for, eller orienterer sig, når de enten skal dreje til højre eller venstre, eller måske bare skal stoppe op. Det er simpelthen så pisse hamrende irriterende! Så se dog op fra din telefon eller hva’ fan det er du laver mester. Og da jeg arbejder i en lufthavn, er jeg meget familiær bekendt med tendensen… Jeg får også bandet og svovlet en del til og fra arbejde! xD

5. De der klamme hvide tråde i æg… Dem jeg altid prøver at fjerne ved hjælp af en gaffel. Jeg forestiller mig at det er et foster eller en navlestreng, selvom jeg godt er klar over, at det er en hvidestreng der holder blommen på plads i midten af ægget. Jeg har solid erfaring med at slå æg ud, og faktummet at jeg bruger flere minutter på at fiske det hvide stads op, er egentlig lidt absurd. Det er jo bare et sundhedstegn. I guess.

6. Den ubehagelige stank af affald, ekskrementer eller øl-ånde. Ad, fy og føj. Dét hyler mig sgu ud af den!!

7. Små skadedyr som tæger, flåter og bed bugs!!!!!!! Nok TINGEN over dem alle, som får mig til at flijne mest ud og giver mig psykopatingitis (hjemmebrygget ord). Hvis I vil læse mere om min fobi for de klamme tingester, så er det HER.

Hvad hyler jer ud af den?? Jeg er nysgerrig!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKESKRALD DIREKTE FRA UNDERGRUNDEN