6 TEGN PÅ, AT DU ER BESAT AF GAME OF THRONES

KØBENHAVNS NATTELIV

Hey loves.

Jeg har til dels haft et lidt ambivalent forhold til Københavns natteliv. Først syntes jeg, at det var ret cool. Alle menneskerne, alle stederne at tage hen og de mange muligheder. På Bornholm var der som oftest kun en eller to fester om måneden at se frem til. Efter et par gange i det københavnske natteliv, begyndte følelsen af overfladiske faktorer at spille mig et puds. For jeg havde aldrig hørt om udtrykket ”picker” før. Det brugte vi i hvert fald ikke på Bornholm. Folk kom ind udelukkende baseret på deres alder og om de havde penge til indgangen. Aldrig i livet om man blev sendt væk ved døren, fordi man havde forkert eller lavsigt tøj på, som ikke lige passede ind i den uskrevne dresscode. Jeg synes ærlig talt at det er noget spidsborgerligt fis, at vifte andre mennesker væk med en nonchalant håndbevægelse. På den anden side kan jeg godt se, at der selvfølgelig ikke er plads til alle der vil ind på én natklub. Det er nok umuligt med alle de festglade individer, der findes rundt omkring i weekendens hurlumhej.

Jeg synes stadig, at det er en skam at sende folk væk baseret på udseende eller påklædning. Dog synes jeg ikke længere, at bylivet er så overfladisk igen. Måske var det bare en meget stor omvæltning, der skete brat, for en ikke-københavner. Pointen er, at Bornholm og København, samt menneskerne der bor de separate steder, er ret anderledes på mange punkter. Måske var det bare dét, der havde en lidt anderledes indvirkning på min moralske indstilling.

Nu tænker jeg hverken på snobberi, min egen eller andres påklædning. Det eneste der afgør om min bytur bliver en succes eller ej er, at jeg skal holde en smule igen med drinksne og at mine yndlings damer indtager dansegulvet sammen med mig!

– T <3

Ps. Noget andet jeg synes fortjener en lille klage er, at man ikke kan ønske musik… Er det en total bornholmer-ting? At ønske musik hos Dj’en? For her i København er de ikke særlige modtagelige overfor forespørgsler! Haha.

thumbnail_img_0505

thumbnail_img_0503

Fra i lørdags med min søde Mona.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TEGN PÅ, AT DU ER BESAT AF GAME OF THRONES