TIDLIG JULEGAVE & EN LÆKKER FRIDAG

6 TEGN PÅ, AT DU ER BESAT AF GAME OF THRONES

*SPOILER ALERT*

Hey loves.

Her kommer der lige to retoriske spørgsmål, der ikke skal tænkes så meget over. Er der flere brystvorter i verden end mennesker? Er jeg besat af GOT?
Svaret er et rungende ja.

skaermbillede-2017-12-03-kl-11-40-34

Første tegn på en stormende besættelse er, at det ovenstående ord ‘nipple’, fik dig til at tænke på sæson 3, episode 4, hvor Kraznys mo Nakloz skærer en brystvorte af på en af de ubesmittede, for at demonstrere udholdenheden, lydløsheden og deres manglende evne til at føle smerte.

… Eller at serien har fået tårerne til at trille ned af din kind mindst én gang. Jeg har selv grædt søer op til flere gange, men jeg er også en totalt tudeprinsesse hvad angår film. xD

Et andet tegn er, at du kender alle karaktererne ud og ind; deres navne og deres rolle i serien. Og at du kan stave Daenerys navn uden at google det.

Du var overvældet af lykke da Joffrey endelig døde. Jack Gleeson spillede virkelig rollen som røvhul alt for godt! Han er sikkert en sød fyr i virkeligheden, men en del af mig vil altid hade ham lidt. Sorry.

Når du hører eller læser noget på Twitter, Youtube eller noget helt tredje, bruger du nogen gange termen: ”My little birds told me…”

W.W.L.D.
What would Littlefinger do? Han var jo trods alt, næsten, altid to skridt foran alle. Ret cool hvis I spørger mig!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIDLIG JULEGAVE & EN LÆKKER FRIDAG