DENGANG JEG FIK MENSTRUATION

TIDLIG JULEGAVE & EN LÆKKER FRIDAG

Hey loves!
I et af mine seneste indlæg, fortalte jeg jer om en tidlig julegave jeg har fået fra min elskede mor. Eller, jeg har fået over halvdelen af gaven, idet en Iphone jo er riiiimelig dyr. Men det var mit eneste seriøse ønske (altså et need-ønske), da jeg jo altid bruger og er ret afhængig af en telefon. Jeg har mit vagtskema på telefonen, vækkeur, mail, IG, blog osv. Og det er bare lettere tilgængeligt at have de forskellige ting klar på mobilen, fremfor på en computer. Så ja, den gave er jeg rigtig glad for!!!!!!!! Specielt fordi min gamle Iphone 5 begyndte at leve sit eget liv; slukke… Gå i sort… Hakke.
Og så donerede min far lige et smukt cover, så jeg ikke ved et uheld skulle tabe og ødelægge en sprit ny julegave… xD Jeg føler mig som et meget priviligeret enebarn, med meget søde forældre! Hehe.

thumbnail_img_0437

thumbnail_img_0435

thumbnail_img_0398
Tilligemed havde min kæreste og jeg fri samme dag! Derfor tog vi en hygge-tur på strøget og så på butikker og juleudsmykning. Det var virkelig en skøn dag! Senere på aftenen spurgte han, om vi ikke skulle købe noget frækt undertøj til mig… Hvorefter jeg svarede: ”Jeg vil hellere have burger”… Vi endte altså på Grillen Burgerbar! Og jeg elskede alle øjeblikkene på den dag. <3

thumbnail_img_0450

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENGANG JEG FIK MENSTRUATION