SAVED INSTAGRAMS #3

DENGANG JEG FIK MENSTRUATION

Hey loves!
Hvis I ikke har lyst til at læse om blod, så har I klikket forgæves. I dag skal det nemlig handle om menstruation. Jeg var vidst omtrent de 13 år, da jeg gik skridtet videre mod en kvindelig tilværelse; da jeg fik menstruation. Min mor og jeg havde talt om emnet, men at få det var stadig en underlig overraskelse med blandende følelser. For helt ærligt, hvad skal man egentlig med det stads i så tidlig en alder? Det skal så lige nævnes, at man får menstruation i forskellige aldre, og på daværende tidspunkt havde jeg ikke kendskab til mine veninders situation.

thumbnail_img_0334

På dagen min første mens bankede på døren, skulle jeg faktisk til en sleep-over fødselsdagsfest med en masse piger. Jeg tænkte straks “kunne det lige være værre??”…
Jeg tog udfordringen op og tog af sted som planlagt. Jeg havde bind i tasken og var parat på det værst tænkelige; at bløde igennem. På et tidspunkt skulle jeg på toilettet og skifte. Pludselig rammer mit blik ned på køkkengulvet, hvor der bare ligger en række af blodpletter lige efter hinanden. Jeg blev flov og pinlig berørt. Dét var bare IKKE hvad jeg havde brug for. Fem sekunder efter mit ‘følelsesmæssige breakdown’ fandt jeg ud af, at det slet ikke var mig der havde blødt udover gulvet. Det var en af de andre piger der havde fået en slem omgang næseblod. PYHA!!!! Eller, det er selvfølgelig beklageligt for hende der fik næseblod, men jeg var altså piv lettet! Fødselsdagen gik fint og det samme gjorde overnatningen. Nu, 8 år efter, har jeg vænnet mig til at have menstruation, men det er sgu stadig lidt irriterende til tider, haha.

Hvis I lige har fået, eller hvis menstruationen stadig er en ny del af jeres liv, så prøv at læs lidt mere om emnet HER.

– T <3

HER kan I læse hvorfor jeg har startet kategorien ”TEENAGE TALK”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED INSTAGRAMS #3