SAVED INSTAGRAMS #2

TEENAGE TALK???

Hey loves.
Jeg har lavet en ny kategori/et nyt emne på bloggen. Dette er i forhold til de kære, fortvivlede teenagere derude. Sådan en jeg selv har været. Bumserne vrimler frem, energiniveauet samt humøret svinger fra nul til hundrede på få sekunder og kroppen begynder at ændrer sig; udseendemæssigt, men også indvendig.

Jeg ved, at mine læsere er i mange forskellige alders-grupperinger, men nogen af jer er stadig i det der søde og sure teenager-liv, der ofte snurre sig som en livsfarlig rutsjebane… Jeg ved også godt, at man burde have et filter som menneske. En knap der lyser rødt, når man bevæger sig ud på dybt vand. Et alarmhorn der brøler når man kommer for tæt på grænsen til privat, overvældende og måske provokerende. Jeg har valgt at pakke min lysende knap og alarmhornet væk i min nye kategori “TEENAGE TALK”. Ting bør ikke være tabubelagt en vis pinlighed eller lignende. Lad os tale åbent og lærer af hinandens erfaringer.

thumbnail_img_0207

Selvom jeg talte med min mor om mange ting i mine år som teenager, var der alligevel emner jeg undlod at bringe på banen. For lad os være ærlige; i årerne som teenager, er der bare så mange ting, som forældre ikke forstår (selvom de burde, da de selv har været teenagere)… Og samtidig er de voldsomt pinlige. Derfor vil jeg gerne være en lille virtuel hjælp, og dele nogle af mine egne uprofessionelle råd, oplevelser og erfaringer med jer teenagere! Og selvfølgelig også jer andre, hvis I vil læse med.

– T <3

Ps. I må endelig skrive til mig på IG, mail eller i en kommentar her på bloggen, hvis der er emner, I ønsker at jeg skal belyse med en personlig tilgang.
KNUS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED INSTAGRAMS #2