I NOVEMBER HAR JEG...

SAVED INSTAGRAMS #2

Hey loves!

Disse billeder gemte jeg for længe siden på min telefon. Jeg kan derfor ikke huske, hvor billederne stammer fra.. desværre.. Det er fra forskellige indretningsprofiler, samt et enkelt California-style billede, med de lækre palmer på en baggrund af en farverig himmel.

skaermbillede-2017-11-13-kl-21-02-58

Grunden til, at jeg er fascineret af indretningen her er, at det er simpelt og stilfuldt. De to øverste er enkle med få farver. Det ene med et fint pastel-tema. Det andet med en mørkere karakter, der giver det hvide rum en form for lækker kant. De to nederste rum er mere det jeg vil kalde for exotic. Planter gør kun gode ting i indretningen! Og det samme gør de nedtonede, med alligevel dominante farver.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NOVEMBER HAR JEG...