TEENAGE TALK???

”HAR DU HÅR PÅ TISSEKONEN?”

Hey loves.

Bliver I utilpasse af emnet? Synes I at det er tabubelagt at tale om kropsbehåring? Og for den sags skyld at italesætte bæver-frisuren og løfte sløret for, hvordan jeres egen bæver er friseret? Engang var jeg ganske flov over faktummet, at jeg var kommet i puberteten. Flov over hvad der skete med min krop og at den ændrede sig hurtigere end min hjerne kunne forholde sig til. Jeg var engang i praktik i en børnehave. Måske gik jeg i 7 klasse? Den præcise årgang husker jeg faktisk ikke. Noget andet jeg husker ganske tydeligt er, at en lille pige pludselig vælger at stille mig et aldeles privat og ømt spørgsmål… nemlig: “Har du hår på tissekonen?”

Jeg blev rimelig flov. Specielt fordi der var andre som hørte det. Omg altså, det var simpelthen et teenager-skrækscenarie. Af højeste grad. Jeg har befundet mig i mange pinlige situationer, men den her ligger stadig top 3, haha! Jeg ignorerede pigens spørgsmål, idet jeg ærlig talt ikke kunne argumentere for, hvad det ravede en lille pige der gik i børnehave. I dag ser jeg anderledes på sagen. Pigen var nysgerrig, og nysgerrighed bør tages imod med oplysning.

thumbnail_img_0323

Ja, jeg havde sgu fået hår på bæveren, men det havde jeg altså ikke lyst til at dele med nogen. Nu er jeg 21 år og ligger inde med den viden, at 99% af alle kvinder nok har hår på deres bæver. Det er der absolut intet unormalt eller pinligt i. Man kan vælge at fjerne håret med en skraber eller barbermaskine, eller lade det vokse. Det er helt op til en selv! Man får også kropsbehåring i forskellige aldre og dét er også fuldkommen normalt.
Derfor; ingen skam i at have eller ikke at have hår diverse steder på kroppen. Du er helt normal og i særdeleshed ikke alene.

– T <3

HER kan I læse hvorfor jeg har startet kategorien ”TEENAGE TALK”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEENAGE TALK???