MOST GIRLS

BESØGER MIN Ø

Hey loves!
Jeg fik endelig bikset en længere periode sammen, hvor jeg hverken havde arbejde, aftaler eller andre foretagender i København. På det grundlag fik jeg hurtigt bestilt billetter til min elskede ønske Ø. I fem dage skal mit liv udelukkende bestå af afslapning, familie, hygge, julebag og venskaber. Jeg har allerede haft et par dejlige dage på Bornholm, og nøj en gensynsglæde det er at se sine forældre igen! Savnet havde altså også vokset sig stort på de 3 mdr. hvor jeg ikke har set dem; andet end et kort endagssvisit i det københavnske fra min søde mor.

Det er dejligt at være tilbage, men sjovt nok føles det mest som et hjemligt besøg. Nu har min kæreste og jeg jo vores eget lille hjem på Islands Brygge. Det er sgu et væld af tanker og følelsesmæssig frihed og glæde, der strømmer gennem kroppen, når dét går op for en; at man faktisk ER gået skridtet videre mod det rigtige ‘voksenliv’. Og at man nu er på en slags lige fod med ens forældre. Næsten altså… xD

– T <3

thumbnail_img_0192

thumbnail_img_0082

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOST GIRLS