ROMANTISK RØD & MÅNEDSDAG

MOST GIRLS

Hey loves.
Hvornår er man egentlig en superkvinde? Der findes jo de der kvindelige individer; som udover at være velorganiserede, smukke og overskudsagtige, også formår at have gang i adskillige projekter og arbejde, og samtidig får karriere og familielivet/fritiden til at gå op i en enhed. Jeg føler mig allerede godt beskæftiget med mit arbejde, min blogging-fritidsbeskæftigelse og rollen som kæreste og veninde. Hvordan kan man det hele? Og er der i realiteten nogen der KAN det hele? Være en real wonder woman? Have styr på skidtet fremfor skidt på styret? Være udhvilet og oplagt alle ugens dage, og samtidig have styr på den seneste mode og spise croissanter hver morgen på café. Jeg ved ikke om det bare ser ekstra Gram-glam ud på Instagram og andre sociale medier, men jeg har svært ved at tro, at nogen lever et så problemløst og lyserødt liv, haha. xD
Sådan en superkvinde er jeg i hvert fald ikke, og det bliver jeg nok heller ikke.
På den anden side er vi vel alle superkvinde på individuelle måder. Også selvom man ikke lige når det hele, hele tiden. Jeg er mere den slags kvinde, der elsker ost og tasker, får stress hvis jeg har for meget om ørerne og er lidt for sensitiv.. Dog er jeg struktureret og tænker meget på mine medmennesker, hvilket jeg også vil kalde en ret super egenskab. Vi er de superkvinder, vi vælger at være. Alle kvinder er forskellige og dét er vores styrke. Nu kommer jeg til at fyrer en omgang feministfnidder af; og ja, det er et hjemme komponeret ord. Jeg synes, at vi kvinder har accepteret komplimentet: ”Du er ikke som andre piger”, lidt for ofte. For hvad betyder det kompliment egentlig? Jeg er sikker på, at de kære fyre mener det med bedste påskønnelse og hensigt, men altså. Der burde ikke være en gylden standard-regel, der går ud på at skille sig ud på bestemte måder, for at være speciel. Dét der gør os kvinder specielle er da, at vi føler os hjemme i vores eget skind og udstråler glæde fra kernen i os selv. Vores generation skal ikke fokusere på at være bedre eller mere super end andre. Vi skal løfte hinanden op. Og det synes jeg faktisk også at vi er pisse gode til.

– T <3

 

dsc_0272

Foto: Amalie Friis Heinrich

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROMANTISK RØD & MÅNEDSDAG