EN SKÅL FOR VENINDER

ROMANTISK RØD & MÅNEDSDAG

Hey loves.
Dagen i går stod på søde kys, dejlig mad og god stemning. Vi, min kæreste og jeg, havde nemlig 21 måneders dag! Tænk engang. Jeg føler at tiden går så hurtigt, men på den anden side, at vi har været sammen i flere år. Følelsen af ægte kærlighed, former til dels den måde jeg forstår og møder min omverden på. Det skal forstås på den måde, at jeg bare er fyldt med god energi, selvtillid, smil og varme, som jeg selvfølgelig gerne vil give videre og lave ringe i vandet.

thumbnail_img_5656

thumbnail_img_5642
Find kjolen HER.

thumbnail_img_5643

thumbnail_img_5715Det er så ham her, der giver mig lyst til at leve et helt liv med den samme person. <3

thumbnail_img_5717
Dagen sluttede vi af på Siloms Thai Restaurant, hvor de seriøst laver en kanon panang karry!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SKÅL FOR VENINDER