ER DU BLOGGER? DU VIRKER DA ELLERS MEGET NEDE PÅ JORDEN

EN SKÅL FOR VENINDER

Hey loves.
Lad os lige skåle en ekstra omgang for de veninder derude, som altid er der for en. Får en til at smile. Grine. Og for dem, der får os til at føle os hjemme i os selv. Jeg begyndte egentlig at tænke over det her indlæg for et par uger siden, men kunne ikke rigtig finde en måde, at nedskrive mine tanker og følelser omkring emnet. Det tror jeg, at jeg kan nu. Veninder er svært at sætte ord på, netop fordi det er en stor størrelse af kærlighed og venskab.

Før i tiden, har jeg altid haft sådan 3 gode veninder tæt ind på livet. Så flyttede jeg til København, og følte mig pludselig mutters alene. Min kæreste har hans egen vennekreds, hvilket fik mig til at føle, at jeg selv manglede noget. Veninder. På det her tidspunkt havde jeg heller ikke et arbejde, men jeg søgte på livet løs. Det vil altså sige, at jeg havde rigeligt med tid til at tænke over det jeg savnede. Nu, ca. 2 måneder senere, har jeg taget kontakt til en masse gamle, skønne veninder, som jeg har det pisse godt og sjovt med!

thumbnail_img_6749

Derudover har jeg de bedste arbejdskollegaer, som absolut også strækker sig over i venskabsgruppen. Og samtidig har jeg sørme også mine blogger-tøser!!

thumbnail_img_7597

thumbnail_img_7242
Jeg føler mig meget privilegeret lige pt. med alle de skønne mennesker omkring mig. Det eneste jeg mangler, er min elskede familie.
Man er kun så alene, som man vælger at være! Dét fandt jeg hurtigt ud af.

”Veninder længe leve” <3

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU BLOGGER? DU VIRKER DA ELLERS MEGET NEDE PÅ JORDEN