SAVED INSTAGRAMS #1

ER DU BLOGGER? DU VIRKER DA ELLERS MEGET NEDE PÅ JORDEN

Hey loves!
Jeg er altså et helt almindeligt menneske, hvis nogen skulle være i tvivl. Jeg bøvser når jeg drikker sodavand og gør mine ting på et toilet. Bare fordi jeg blogger, gør det mig ikke til en bestemt type person, der kan sættes ind i en tilfældig bås. Hvad jeg laver fuldtid og i min fritid, fører nødvendigvis ikke tilbage til min personlighed.
Når jeg lærer en ny person at kende, er min blog noget af det sidste jeg kommer ind på, hvilket åbenbart har chokeret et par bekendtskaber. På et eller andet tidspunkt rammer snakken jo ofte ind på hobbyer, og det er så hér, at jeg selvfølgelig nævner min blog. Personerne har kigget en ekstra gang på mig og tænker lige to gange over min personlighed, hvorefter de giver liv til sætningen: ”Er du blogger? Du virker ellers meget nede på jorden.” 
Jeg fornemmer lidt, at mange udenfor blog-land tror, at bloggere i normal forstand er meget egocentrerede, fine i en fart og søger mere konkurrence end samarbejde.
Det kan da godt være, at nogle bloggere har en eller anden intern konkurrence kørende. I don’t know. Jeg oplever altså bare det stik modsatte. Jeg ser dygtige mennesker der kan sine fag, er målrettede, viljestærke og beslutsomme. Kreative mennesker, der er opmærksomme på indre følelser og på deres medmennesker. Personer der har en selvstændig dømmekraft og er intellektuelt nysgerrige på deres omverden. Det er selvfølgelig helt fair at have fordomme om alt og ingenting. Jeg har da selv et par fordomme liggende om et eller andet, så der er heller ingen stråleglans omkring mit eget hoved.
Det er bare vigtigt at huske på, at når man simplificerer sociale kompetencer, og dermed danner stereotyper omhandlende en gruppe mennesker man ikke engang kender personligt, skaber man et negativt og ærgerligt billede af sine medmennesker. Alle mennesker er forskellige, også selvom de er indenfor samme erhverv, køn, interesse etc.
Dét skal vi huske hinanden på. Døm ikke en bog på dens omslag. Vurder ikke nogen eller noget alene ud fra udseende eller andre overfladiske ting.

– T <3

thumbnail_img_5455

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED INSTAGRAMS #1