PINK PERFECT

SAVED INSTAGRAMS #1

Hey loves.
Da jeg elsker at få ny inspiration via. Instagram, starter jeg en ny føljeton, der omhandler mine gemte billeder inde på min IG. Billeder skudt i skønne omgivelser, fedt tøj, nyfortolket fashion og fantastiske idéer fra fantastiske personligheder. Selvfølgelig finder jeg også inspiration indefra, men lidt inspo udefra skader bestemt ikke. For mig er internettet; blogs, Instagrams osv. en åben portal for videregivelse af budskaber, kunst og fortællende billeder. skaermbillede-2017-11-13-kl-20-46-31
@travelandleisure @ ettoresottsass @wholesomeculture @ammosaccessories @charlihoward

thumbnail_img_7778

thumbnail_img_7770

thumbnail_img_7769

thumbnail_img_7774

thumbnail_img_7773

thumbnail_img_7771

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK PERFECT