DEFINE SIMPLICITY

SØNDAGS GOALS

Hey loves!
Den opmærksomme læser har måske bemærket, at der var lidt knas i kærligheden i går. Det er ikke altid let at få et parforhold til glide let som smør. Selvom ens hjerte måske sommetider føles som en pakke Lurpak der har stået ude en sommerdag. Blødt, sårbart og med en lyst til at smelte væk, fordi den er glemt i solen. Kærlighed har der været en masse af i dag. Livet er, hvad man målretter sin energi på, og vi har tænkt os at arbejde videre med vores individuelle ‘udfordringer’. Vi vokser alle sammen som mennesker. Hele tiden. Vi gror. Og jeg synes virkelig det er smukt, at livet altid går videre i den retning man selv styrer det hen imod.

thumbnail_img_5532

Her får jeg lige en møsser på panden af min kærlighed. Hihi! Og dernæst smuttede vi i Inspiration og i Bilka på jule-shopping. Jeg fik købt endnu en julegave! Og Sebastian og jeg fik købt en masse julepynt, kalenderlys og adventslys!

thumbnail_img_7732

thumbnail_img_5522
Når ja… Så inviterede han mig også lige på kebab-date!
Det er hvad jeg vil kalde søndags goals.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEFINE SIMPLICITY