DEN DUMME FØLELSE AF AT VÆRE DEN IRRITERENDE KÆRESTE

DEFINE SIMPLICITY

Hey loves.
Tvivlen ramte mig, da jeg stillede mig selv et retorisk spørgsmål. Det var ikke et spørgsmål med et rent stilistisk formål, idet jeg egentlig ikke forventede et overvejende svar fra mit bedre jeg.
Jeg elsker stilrent tøj. Klassisk og enkelt, men alligevel med en skarp finesse. Jeg ved dog ikke, hvad jeg bedst kan lide. Det minimalistiske look eller det farverige. Jeg kan sgu ikke bestemme mig. Jeg tror at det kommer meget an på, hvilket humør jeg er i. Dermed ikke sagt, at jeg er i skidt humør, hvis jeg er iført et sort outfit.. xD

thumbnail_img_7488

thumbnail_img_5330

thumbnail_img_5326
Trøje: Moss Copenhagen
Bukser: Mongul
Øreringe: Kvast Design

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DUMME FØLELSE AF AT VÆRE DEN IRRITERENDE KÆRESTE