BLOND SILVER HAIR

DEN DUMME FØLELSE AF AT VÆRE DEN IRRITERENDE KÆRESTE

Hey loves.
Nogen gange føler jeg mig virkelig stadig som en nybegynder i parforholds-land. Hold nu kæft. Bliver man nogensinde ekspert? For mit vedkommende er svaret nok antonymet af ja. Jeg synes, at jeg er en god kæreste på mange punkter. Det meste af tiden i hvert fald. Jeg er opmærksom, omsorgsfuld, sjov og kærlig (man må gerne have lidt selvtillid her i firmaet). Svagheden ved mig er nok bare, at jeg har et super-kolo-fantalistisk-ekspialisofisk-stort temperament, når lynet lige slår ned i min optændingsvæske, hvilket det gør af og til. Der skal ikke meget til at min mundvig skifter fra opmuntret til trist, sur og irriteret. F.eks. går jeg meget op i at komme til tiden (gerne et kvarter før), punktlighed, struktur og tilrettelæggelse. Dette betyder ikke så meget for min kæreste, idet han er en meget rolig og afslappet type, der tager tingene stille og roligt uden det mindste stress. Her har vi et tydeligt bevis på, at modsætninger mødes. Og gud ske tak og lov for det; jeg elsker ham jo til stjernerne. I bund og grund er det vel forskelle der styrker fundamentet i et forhold.  At være hinandens modstykke af social og personlig karakter, kan efter mit tankemylder godt supplere hinanden positivt. Men landminer er der også mange af! Og når jeg tænker to gange, kan jeg jo udemærket godt se, at det er mig og mit temperament, som lægger flest af de der eksploderende landminer rundt omkring. Jeg har arbejdet meget med mit temperament, og det er skam blevet bedre! Meget bedre. Men jeg får stadig mit pis i kåg lidt for ofte, hvis tingene ikke lige er som jeg har planlagt/forudset dem. Sagen er, at overblik og kontrol nok i virkeligheden styrer mig en anelse for meget. Dermed ikke sagt, at jeg ville være foruden min funktionelle struktur i hverdagen. Jeg nyder at have styr på tingene, idet jeg oftest har meget at se til, men jeg skal huske mig selv på, at jeg ikke kan have styr på ALT. Og at jeg skal være mere rummelig overfor det spontane og uventede. Sommetider føler jeg mig bare som en meget irriterende kæreste, på grund af min trang til at koordinere og at have overblikket. Men okay, hvem er perfekt?.. Så længe vi gør vores bedste, må det være godt.

– T <3

thumbnail_img_5315

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOND SILVER HAIR