DÉR MÅ JEG TAKKE ''NEJ''

BLOND SILVER HAIR

Hey loves!
Endnu engang har min dejlige frisør Helen tryllet med mit lange garn. Jeg er så tryk ved at overlade mit hår i hendes hænder, at jeg blot fortæller min idé. Dernæst læner jeg mig bare tilbage og nyder forestillingen og det skønne selskab. Min kæreste var også med, så vi hyggede alle tre enormt meget under processen der varede 5 timer. Dét er en af de mange ting jeg elsker ved at få behandlet håret hos Helen; altid noget at tale om! Jeg fik farvet håret i en blond/silver tone, samt klippet spidser.

Efter:
thumbnail_img_5378

Før:
thumbnail_img_7543

Og så var det jo også bare en bonus, at jeg skulle til blog-netværksmiddag om aftenen med sprit ny frisure! Jeg klager ikke.
En anbefaling er sendt videre til jer, mine kære læsere. Hvis I vil tjekke Helen ud linker jeg til hendes Instagram HER.

– T <3

 thumbnail_img_7561

thumbnail_img_7583

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÉR MÅ JEG TAKKE ''NEJ''