DET SKAL DU VIDE, HVIS DU SKAL REJSE MED EN VENINDE

DÉR MÅ JEG TAKKE ”NEJ”

Hey loves.
Som oftest, har jeg ikke et problem med at sige nej. Det havde jeg heller ikke for et par dage siden, hvor jeg pludselig stod i en af de mest akavede øjeblikke nogen-f*cking-sinde… Dagen startede normalt ud og jobbet ventede forude. Jeg stod alene og solgte lakridser i vores small shop i lufthavnen. På et tidspunkt kommer der en høj fyr, slut 20’erne, hen til mig og spørger ind til dagens salg. Straks tænker jeg, at det er en over-interesseret mystery shopper; en som skal observere butikken udefra, og dermed evaluere om tingene samt medarbejderne fungerer optimalt. Svaret jeg får givet ham er blot, at det hele kører og at salget går godt. Dernæst slog det mig, at en mystery shopper nok ikke havde udspurgt en medarbejder om budget og omsætning… Jeg mener, det er jo lidt åbenlyst, at det så er et slags ‘tjek’. Well, det var IKKE et tjek. Ham her fyren peger derefter på vores luksus julekalender og siger følgende…
”Hvis jeg køber den her julekalender.. Vil du så ikke drikke en kop kaffe med mig i næste uge?” ..Øh, ah hva’ – tænkte jeg bare, og udbrød ”Nej det tror jeg ikke liige”. Kæft, en akavet situation at stå i midt i lufthavnen. Men faktisk fik jeg ondt af ham, da han var gået. Det var jo fedt nok at han turde henvende sig til et andet menneske, fremfor at alt skal foregå på Tinder. Jeg blev lidt ked af min reaktion efterfølgende, men okay. Hvis man er modig nok til at spørger SÅ ligeud, må man også kunne tåle en lidt banal og hård tilbagemelding.
Uanset hvad skulle jeg jo afvise fyren, da jeg er happily taken. Jeg tror derfor, at jeg havde følt mig streng og barsk, skønt jeg havde sagt ”nej” på andre måder. Jeg er bare sådan et menneske, der får dårlig samvittighed over de mindste ting… Selv hvis jeg kommer til at give en kunde en af de små lakridser frem for de store. Amen altså. Jeg er uforbederlig på det punkt.
På den anden side synes jeg, at det er helt okay ikke at have ja-hatten på hele tiden. Det er til tider svært og ubehageligt at sætte grænser og at udtale ordet ”nej”, men sommetider er det sørme det eneste rigtige. Ellers dræner det os hurtigt.
Føl efter i maven og gå med mavefornemmelsen!
Er I gode til at sige ”nej”?

– T <3

19114565_10211085143782017_1334574589_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL DU VIDE, HVIS DU SKAL REJSE MED EN VENINDE