FEBRUAR-REJSEN GÅR TIL...

DET SKAL DU VIDE, HVIS DU SKAL REJSE MED EN VENINDE

Hey loves!
Det her er Sara og jeg, som lige har svævet i en zipline over jungle og vilde vande. Vi var, som I nok kan se på billedet, i en vild adrenalin-rus og høje af vores egne endorfiner! Efter en så vild og samtidig smuk oplevelse, gjorde adrenalinen vores hjerner helt euforiske. Pulsen kom virkelig op! Og det samme gjorde smilebåndet.

15645644_10209516413564742_86365965_n

Min veninde og jeg har kendt hinanden i fem år. Vi har fulgtes ad fra 10. klasse til 3.g i gymnasiet, og herefter rejste vi til Asien sammen i 4 måneder.
Dette betyder, at vi har et godt kendskab til hinanden, hvilket er én af de vigtigste ting, hvis man skal på en længere rejse sammen. En anden ting der er godt at vide, er hinandens svagheder og styrker. På den måde, kan man altid supplere hinanden på en positiv måde. Eksempelvis hvis din svaghed er den andens styrke, eller omvendt.
Noget helt andet er, at man skal kunne være sig selv hundrede procent, overfor veninden. På en længere rejse med et andet menneske, er man som oftest oppe ad hinanden 24/7. Det er derfor vigtigt, at man ikke skal gå med en barriere oppe i venindes selskab. At rejse med en veninde, som du kan være morgengrim og solskoldet med. En veninde du kan trøste, men også græde ud hos. En veninde der lytter og samtidig fortæller. Dét er altså en vigtighed i højeste grad. Forholdsreglerne skal være på plads, så man ikke kommer i en øv-situation nede på rejsen, hvor den ene overvejer at rejse hjem, på grund af kontroverser eller lignende. Selvfølgelig kan man være uenige og der kan opstå irritationsmomenter, men dét må man være voksen nok til at få løst på bedste vis. Vær tålmodig, tolerant, gå på kompromis og tal ud om tingene.
Så længe at begge parter er opgaven voksen og husker at give hinanden plads, skal det hele nok blive en fed veninde-rejse med fede oplevelser man kan dele!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUAR-REJSEN GÅR TIL...