5 SANDHEDER OM AT FLYTTE HJEMMEFRA

SLÅR HAN OP MED MIG NU?

Hey loves.
fullsizerender-8

Her til aften skete der noget problematisk. Noget der let kunne få et forhold til at krakelere. Jeg dummede mig nemlig gevaldigt. Nogle gange tænker man sig ikke helt om, før handlingen allerede er sat i værk og fejlen er sket… Dette var mit tilfælde i dag. Nu tænker I sikkert, at jeg har begået en forbrydelse indenfor ægteskabsloven. Noget utilgiveligt som utroskab. Men næ nej. Det er noget i en helt anden kaliber. Jeg var nemlig tæt på at ødelægge min kærestes Play-fucking-Station. Jeg skulle have strøm til min computer og da stikdåsen var fyldt, skulle jeg hive et stik ud. Og selvfølgelig var det stik jeg valgte, lige dét stik man absolut IKKE må rører ved. Hvad ved jeg. Det hele gik i sort og vi kunne dernæst ikke få lortet til at virke igen. Flot Thea. Virkelig flot.
Min kæreste begyndte at panikke og prøvede at finde en løsning på min keglede handling. Intet virkede, men efter utallige opkald til PlayStation-afdelingen, fandt vi til sidst en løsning på det kaos jeg havde bragt til verden (ironi kan forekomme). Dramaet i paradis forsvandt altså hurtigt igen. Jeg havde nok intet at frygte alligevel… Men faktummet, at ødelægge en fyrs PlayStation, og ovenikøbet en fyr der i øjeblikket er sygemeldt? Dét, mine damer og herrer, er altså antonymet af godt. xD
Som sagt virker skidtet igen og min søde kæreste kan spille videre på livet løs. Hallelujah!
… Og de levede lykkeligt til deres dages ende. Hæ hæ.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 SANDHEDER OM AT FLYTTE HJEMMEFRA