MIN KÆRESTES OPERATION...

5 SANDHEDER OM AT FLYTTE HJEMMEFRA

Hey loves!

Ja, det er super fedt at flytte hjemmefra. Noget af det fedeste faktisk! Men med frihed og egne regler følger ansvar og fornuft. 😉

20815151_10211689003038121_878562100_n

Vink farvel til de surt optjente penge: 
Den første sandhed jeg vælger at smide på bordet er, at ens penge siver væk mellem fingrene på en. Husleje, transport, indkøb, gaver, regninger og uforudsigelige bøder (…don’t ask, lol). Nyd derfor tiden derhjemme. Spar op, spis den gode mad der bliver serveret på et sølvfad for dig, og nyd at du endnu ikke skal tænke på at købe toiletpapir og tandpasta! Det er de små udgifter der udgør de største summe!

Rengøring:
Altså. Hvem skulle have troet, at nullermænd og diverse støvpartikler kom på besøg SÅ ofte. Jeg mener, man når jo lige at gøre rent, og så skal man sgu gøre rent igen.

Budget, budget, budget: 
Budgetter er som sådan ikke usexede, men stadig en begrænsning på de mange festligheder. Dog er det nødvendigt, for at kordinere en god økonomi. Pengene bliver allerede delt godt ud til forskellige udgifter, så et retvisende overblik er altid godt, hvis man lige skal tjekke en ekstra gang, om det der café besøg nu var en god idé… 😉


Store indkøb & store portioner: 

Det er til alle tider billigst, at handle stort ind og at lave store portioner, så kan der spises rester dagen efter, eller man kan fryse maden ned til en tømmermænds-fyldt søndag! Dernæst lærer man også hurtigt, at kigge sig grundigt for mht. priserne for de forskellige varer. Det skal dog også påpeges, at man hurtigt finder ud af at sætte kvalitet over kvantitet, og det gælder både madvarer og materialistiske ting.

Savn:
Om dette punkt gælder for alle tror jeg næppe, men da jeg er flyttet fra Bornholm til København, har jeg altså lidt et familiært savn hængende over hovedet. Det er ikke hjemve, blot et lille savn til at se min elskede familie på daglig basis; bare en gang om ugen eller til et hurtigt kaffe/te besøg. Heldigvis har jeg allerede fået bestilt to stk. tur/retur billetter til min Ø. En tur slut november og et julebesøg i December! Jeg glæder mig!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN KÆRESTES OPERATION...