KUFFERTEN SKAL SNART PAKKES IGEN! NYE EVENTYR FORUDE!

MIN KÆRESTES OPERATION…

Hey loves.
I onsdags blev min kæreste opereret, som I nok ved, hvis I følger med på min Instagram. Det var en planlagt operation, så intet akut. Det var en cyste der skulle opereres væk, og da den sad dybt inde var det en forholdsvist lang proces.. Han har det godt nu, fem dage efter, og er i gode hænder her hos mig! Jeg er derfor fuldt beskæftiget disse dage, da jeg både arbejder, handler ind, laver mad, gør rent og fungerer som hjemmesygeplejerske samt kæretse. Det jeg skal, er blot at skifte forbinding, holde det rent og vaske drænet.
Efter operationen i onsdags, sagde sygeplejersken til os, at han nok skulle sygemeldes i omkring fire uger.. Hvilket jo er ret lang tid. Vi må bare tage en dag af gangen og håbe på daglige fremskridt!

– T <3

img_7324

img_7318

fullsizerender-7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUFFERTEN SKAL SNART PAKKES IGEN! NYE EVENTYR FORUDE!